Sexuální polohy pro současnou stimulaci bodu G a klitorisu

Kdo by nestál o orgasmus, tu vysoce intenzivní fyzickou rozkoš, kterou kontroluje autonomní nervový systém? Pokud toužíte po jeho dvojité porci, vsaďte na tyhle sexuální polohy, při kterých dochází ke stimulaci bodu G a klitorisu – současně!

Orgasmus nepřestává fascinovat. Debby Herbenick, profesorka aplikované vědy z Indianské univerzity, se na něj nedávno zaměřila ve studii s příhodným názvem „Ženské zkušenosti s dotykem genitálií, sexuálním potěšením a orgasmem“.

Tato odbornice se svým týmem zkoumala 1 055 amerických žen ve věku 18 až 94 let a zjistila, že pokud jde o získání plného uspokojení, 36,6 procent žen během sexu bezvýhradně potřebuje stimulaci klitorisu, zatímco 18,4 procent si „vystačí“ pouze s vaginální penetrací (1). Co tahle tyhle dva způsoby dosahování vyvrcholení propojit – s pomocí poloh, při kterých dochází ke stimulaci bodu G i klitorisu – současně? Tyhle jsou ideální!

Chlípnější varianta misionáře

Lehněte si na záda a vyzvěte partnera, aby před vámi pokleknul. Nohy mu přehoďte přes ramena a pod pánev vložte malý polštář, který zajistí lepší úhel podnikání. Ve chvíli, kdy se milenec začne pohybovat, může kdokoli z vás zatlačit rukou na podbřišek. Tenhle trik (tlak) stimuluje klitoris zvenčí. Ostatně, co se velikosti poštěváčku týče, tak tento orgán zasahuje do hloubky 9–13 centimetrů (2). A rytmická masáž mu dělá dobře!

Vy nahoře – zády k němu 

Partnera necháte ležet na zádech, zatímco si nasednete na jeho klín – zády k němu. Získáte tak plnou kontrolu nad hloubkou pronikání, ba co víc. Toto je ideální poloha pro duální stimulaci, zvlášť když se mírně předkloníte a necháte viditelnou část klitorisu třít o partnerův klín.

Vy nahoře – čelem k němu

On stále odpočívá na zádech, ale vy se přetočíte tak, že se na něm uvelebíte – pro změnu čelem (neseďte vzpřímeně, ale skutečně milence spíše zalehněte). I když tato poloha vyžaduje trochu víc práce, je to jedna z nejlepších pozic pro orgasmus a stimulaci vašich dvou bodů slasti. Pohupujte svými boky a najděte úhel a rytmus, který vám vyhovuje. Opět platí, že třetí klitorisu o milencovu pánevní kost zvýší stupeň vašeho vzrušení.

Psí pozice

Vy jděte na všechny čtyři, milenec si klekne za vás. Psí poloha umožňuje hlubší průnik a ideální úhel pro zasažení bodu G. Pro dráždění klitorisu využijte nějakou z vibračních pomůcek z obchodu pro dospělé. Mějte však na paměti, že psí poloha se nehodí pro romantické duše, které mají rády oční kontakt a polibky.

Zdroje: (1) www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/0092623X.2017.1346530, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3175415/, názor autora (zbytek článku)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat