Orgasmus pouze o samotě může představovat problém

Muži jsou přesvědčeni, že to budou převážně oni, kdo svoji milenku přivedou k vyvrcholení, ale co když to tak není? Taky při sólo hrátkách nemáte vůbec žádné potíže, zatímco s partnerem je to přesně naopak? Změňte svoji postelovou strategii!

„Vezmu si do ruky svůj oblíbený vibrátor, který napodobuje sání klitorisu partnerem, přiložím si ho do klína a vyvrcholím zhruba do dvou až tří minut,“ popisuje pětatřicetiletá Karolína, která jedním dechem dodává, že nikdy tuhle rozkoš neprožila s tím, koho miluje – se svým partnerem, což jí ovšem začíná vadit. Proč se to děje?

Když je vibrátor na prvním místě

Britská sexpertka Tracey Cox říká (1), že pokud při masturbaci máte orgasmus, ale jinak je vám prožitek ve dvou odepřen, je váš mozek naučený a nastavený na to, že orgasmus je něco, co by se mělo dělat výhradně o samotě. Pak je tu taky faktor nových vztahů. Většina žen se cítí rozpačitě, když jsou v posteli v někým, koho ještě pořádně neznají. Není snadné před takovým člověkem ztratit kontrolu a odhalit se mu ve zranitelné chvíli. Sólo orgasmus je zároveň schovaný za tím, že si užíváte pouze s vibrátorem, ale milenci to nechcete přiznat.

Nové začátky

Mezi dobré zprávy patří ta, že tělo lze „převychovat“ tak, aby si zvyklo na přítomnost jiné osoby. Dávkujte podobné chvíle a vyzkoušejte vzájemnou masturbaci pomocí své oblíbené metody. Váš mozek bude šťastný, protože použijete techniku, na které máte vypěstovaný zvyk.

Navíc když partner ve vaší přítomnosti uchopí svůj penis a provede pár stahů předkožky, odvrátí tím pozornost, takže se můžete lépe uvolnit. Tímto způsobem se do mozku zavádí informace, že orgasmus je možný i ve „společnosti“. Neklaďte však na sebe velké nároky, vždy si dopřejte pouze pár minut „párové masturbace“ a postupně tuto dobu prodlužujte. Nechtějte vyvrcholit hned napoprvé, to akorát vyvíjí tlak na psychiku.

Jak si užívat ve třech?

Až si na partnerovu přítomnost zvyknete, řekněte mu, jaký preferujete způsob vyvrcholení. Jestli používáte vibrátor, odhalte mu své tajemství. Nebo pomůcku názorně předveďte v praxi a milence nechte, aby vás sledoval. Ostatně, vždyť si ji může vzít do ruky i on sám, ale vy už sama nejste – užíváte si ve třech a pracujete na tom, aby všichni byli spokojení. Existuje snad lepší ideální stav?

Zdroje: (1) www.traceycox.com, dotázaná Karolína, názor autora – zbytek článku






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat