Všechny nejčastější sexuální fantazie jsou zcela legální

Sexuální fantazie jsou běžnou součástí života, i když je v praxi ani nechcete vyzkoušet. Do jakých pěti nejčastějších kategorií se dělí a co to znamená, pokud sníte o podvádění?

Mnoho lidí se stydí za své vnitřní erotické myšlenky, ale bez ohledu na to, o čem fantazírujete, neexistuje představa, která by si zasloužila opovržení. Sexuální fantazie jsou naprosto normální, a dokonce se dělí do pěti hlavních kategorií.

Skupinové orgie

Proč je skupinový sex tak populárním fantasy tématem? Pokud sníte o hrátkách s více partnery, pravděpodobně si představujete, že hlavní hvězdou show jste vy. Myšlenka toho, že jste ve středu dění, je chlípná a vzrušující. Trojky a skupinové orgie také vytvářejí smyslové přetížení. Více nabídek, vůní, chutí a škvírek rovná se více zážitků. Poměrně běžná fantazie!

Síla, kontrola nebo drsný sex

Sadismus a masochismus, otroctví, disciplína, dominance a podřízenost (BDSM) tvoří druhou nejoblíbenější představu. Tato myšlenka je blízká hlavně lidem, kteří mimo ložnici mají vždy kontrolu. Ve skutečnosti je tento druh hry o bezmezné důvěře i adrenalinu a obsahuje širokou škálu sexuálních aktivit.

Nemonogamie

Otevřené vztahy, polyamorie a swinging jsou stále více uznávány a bývají masturbační potravou pro lidi v monogamních vztazích. Proč? Někteří lidé jasně vědí, že chtějí jen jednoho romantického partnera, ale zároveň touží bavit se i s jinými. Pokud máte tyto fantazie, položte si otázku, co vás k nim táhne. Jste ve vztahu nespokojeni? Probíhá mezi vámi a milencem nějaký vnitřní konflikt?

Tabu a zakázaný sex

Mezi další fantazijní tabu patří i olizování nohou nebo podpaží, ale i voyeurismus a exhibicionismus. Je to vlastně jakési uspokojení vlastních nemravných tužeb, aniž by se člověk musel nějak osobně angažovat.

Vášeň a romantika

Ukázalo se, že dlouhé procházky po pláži, večeře při svíčkách a oční kontakt při milování nejsou jen romantickou nadsázkou. Leckdo vyžaduje, aby se s ním zacházelo jako s královskou rodinou. Romantická gesta ukazují na velké množství vynaloženého času, úsilí a možná i peněz ze strany protějšku a mohou nás přimět, abychom se pro danou osobu cítili významní. Taky zcela normální! Sečteno a podtrženo, sexuální fantazie jsou běžnou součástí života a často slouží jen pro zvýšení sexuální touhy, neboť se jedná o pouhý produkt mysli.

Zdroje: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10138526/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat