Diskuse na téma Hubnutí doma

17. 10. 2023 | Hubnutí

Ahoj holky, mám problém udržet si motivaci a hubnout. Zkoušela jsem cvicit, jist zdrave, ale představa čekání půl roku na nějaké výsledky me ničí. Nejradši bych snedla pilulku a zhubla 10 kg. Zároveň nechci jist denně jedno jablko. Co vy a motivace. Jak to mate?

VerčaK 26.03.2024

Za mě jednoznačně ketofit. Zkoušela jsem další 2 keto, ale tahle mi přišla chuťově nejlíp i s ostatníma živinama.

miška4 16.12.2023

Já jsem zhubla díky https://www.ketodiet.cz/ šlo to mnohem snadnějc než jsem si představovala a hlavně si váhu pořád držím, protože jsem se díky nim naučila konečně správně jíst. Mají teď velkou slevu na dietní balíčky tak koukněte :-)

Pája miška4 31.01.2024

Kolik se ti prosím tě podařilo zhubnout? Já potřebuju shodit aspoň 10 kilo a nedaří se mi. Tahle dieta vypadá dobře, přemýšlím, že bych ji zkusila..

miška4 miška4 18.02.2024

Zhubla jsem 12 kilo :-) určitě bych být tebou neváhala, jde to samo a ty jídla mají opravdu dobrý :-)

Diana27 25.10.2023

Jedině keto. Teda aspoň za mě. Jak nevidím výsledky přesně jak píšeš tak to vzdávám. Pomohlo mi to. Objednala jsem na měsíc ketofit a mákla jsem si, to jo, ale zhubla jsem 9,5 kg za měsíc a půl. Nesmíš začít jist prasarny a musíš se řídit podle toho manuálu, jinak to nepůjde.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat