Známky toho, že si váš muž potrpí na foothfetish

Většina footfetišistů nepatří mezi zvrhlíky nebo sexuální devianty. Pravda je taková, že nadšení pro nohy není nic zvláštního. Vlastně k němu může tíhnout i váš partner. Jak to na něm poznáte?

I když nekonečná hloubka Googlu nemůže vytvořit ani vzdáleně legitimní statistiku o preferování nohou při milování, všeobecná shoda panuje v tom, že jde o první nebo druhý nejčastější fetiš, tedy idol stupňující sexuální vzrušení. Že s něčím takovým u svého milence nepočítáte? Pch, dokonce i na začátku vztahu, ještě, než na sex vůbec dojde, se mohou objevit známky potenciálního fanouška kotníků, palců a chodidel. Zde je několik příznaků, které na to poukazují.

Partnera nesmírně zajímá vaše pedikúra

Muž. Hodí očkem po vašich botách a vidí co? Boty. Je schopen určit, zda se mu líbí, nebo naopak, maximálně zaregistruje, jakou mají barvu. Footfetišista? Všímá si přezek a řemínků, zkoumá vaši pedikúru a celkově vykazuje zvýšený zájem o to, jak o sebe od pasu dolů pečujete.

Častěji vás hladí – po prstech i nártech

Jen se tak povalujete na gauči a sledujete film. Pakliže vám protějšek pravidelně sahá na nohy, hladí je a líbá, můžete si být jeho postavením téměř jisti. A cucání palců, tak to už je další level. Jakmile partner nasaje vaše prsty s intenzitou výkonné hubice vysavače, skutečně není pochyb o tom, že jsou pro ně dolní končetiny favoritem.

Uráží se, když se odtahujete

Milujete sladké a partner vám ho zakazuje. „Už to nejez, budeš tlustá,“ říká. Jak se zachováte? Nejspíš váš jeho postoj naštve. Vaše tělo, vaše figura, vaše věc. A podobně to funguje i u fetiše. On dá najevo, po čem touží a vy tuhle jeho nedílnou součást sexuality nepřijímáte. „Fuj, nech ty nohy být. Jsi snad úchyl?“

V případě, že se partner urazí, jakmile se vůči jeho návrhům ostře ohradíte, stojíte před výzvou. Vaše sexuální nekompatibilita mezi vás pravděpodobně časem hodí vidle. Ale jestli jste s footfetišistou naopak v pohodě, jednou z nejhezčích věcí, kterou pro něj můžete udělat, je, že zajistíte, aby se upravených, měkkých nohou s nalakovanými nehty dotýkal, kdykoli bude chtít. Ostatně, i řetízky a boty na podpatku dělají svoje… Nejenže milence uvedete do blaženého fyzického stavu, zároveň mu ukážete, jak moc vám záleží na jeho specifickém vkusu.

Zdroj: www.journals.sagepub.com/doi/10.2466/pr0.1998.83.2.491, názory autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat