Proč jsou zadané ženy pro muže tak atraktivní?

12.08.2010 | Sex a vztahy

Zná to snad každá žena, když je sama a touží po nějakém, časem jakémkoli muži, tak zrovna o ni nejeví nikdo zájem. Ale jakmile se jí podaří najít si chlapa, najednou se vynoří další „zájemci“. Proč jsou pro muže tak atraktivní zadané ženy a naopak?

Spokojenost

Zadané ženy jsou spokojené a vyzařuje to z nich na míle daleko. V baru či na ulici nekoukají hladově po každém jen trochu přitažlivém chlapovi a nesnaží se ho sbalit. Mají radost ze života a ostatní chlapy prostě neřeší. A to je právě to, co je paradoxně přitahuje. Chlap je totiž od přírody lovec. O snadnou kořist ani okem nezavadí, zato zadaná žena je pro něj jak červený hadr pro býka. Je to prostě výzva. A na tu nejde jinak, než reagovat útokem.

Sebevědomí

Zadaným ženám je vidět na očích, že jsou milované, chtěné a žádoucí. Po ulici kráčí sebevědomě s hrdě vztyčenou hlavou. Nevidí za každým pousmáním opačného pohlaví výzvu. Mají přece doma toho svého správného chlapíka. A tato absence single zoufalství je prostě pro muže přitažlivá. Muže spíše osloví pohodová žena, která ví, jakou má hodnotu, než zoufalá hledačka. Nehledě na to, že z ní vyzařuje uspokojení ze sexu a to je pro lovce velká vábnička. V tomto případě hraje velkou roli chemie. Muž to prostě vycítí.

Krása

Pravidelný sex, který je součástí každého vztahy (aspoň v začátcích rozhodně), dokáže udělat s člověkem zázraky. Kromě toho, že prospívá zdraví (krevnímu oběhu či imunitě), lahodí i tělu. Pokožka je napnutá, v oku je jiskra a díky dostatku hormonů štěstí záříte na míle daleko. Pravidelným sexem se rovněž hubne a tvaruje postava. Co by mohlo být pro ostatní muže přitažlivější.

Štěstí

Je dokázáno, že lidé, kteří žijí osaměle, mají kratší život, i když jim to ti zadaní nevěří. Jsou častěji nemocní a trpí depresemi. Láska a sex totiž uvolňují endorfiny, které blahodárně působí na tělo i duši.

Takže milé dámy, pokud jste singl, snažte se tuto dobu využít pro sebe. Nehledejte muže na každém kroku, přece nechcete vypadat jako zoufalec. Jednou se ten pravý najde a do té doby si užívejte života bez špinavého prádla a teplých večeří.

Zdroj: www.wanda.sk







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat