Komentáře k článku

Lolitie 09.05.2011

DObrý den, píšete super články. Z různých internetových magazínů jsem zvyklá na různé polopravdy, polovičaté myšlenky nedotažené dokonce či úplné nesmysly. To, co píšete vy má hlavu a patu, informace jsou zajímavé a užitečné. Děkuji za vaše články!

Irena 01.09.2010

Článek se mi moc líbí a svou zkušeností , kterou jsem prošla se můžu pod některé části podepsat, protože v manželství jsem opravdu hledala pána dokonalého- nejraději prince na bílem koni a kladla na něj právě ty protichůdné požadavky, ale sedělo to v té době ke mně, neboť jsem takhle zacházela sama se sebou (lépe řečeno jsem se v sobě neorientovala, co má pro mně jakou hodnotu, na čem trvat, co nechat být). V dalším partnerském vztahu se mi do něj moc nechtělo, ale než zústat sama a on o mně hodně stál, byla to ta varianta, že jsem potřebovala několik let, abych pochopila, že to opravdu dohromady nejde.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat