Svůdná předehra... Po takové bude jen váš!

Upírka, badatelka, cestovatelka, masérka… V to se na chvíli proměníte, když partnerovi poskytnete tu nejžhavější předehru, jakou kdy zažil. A až mu ukážete, jak na to, budete se těšit, až vás stejně svede i on!

Jednoho vzrušuje jemné kousání do krku, druhého foukání do ouška, třetího škrábání po zádech. Co člověk, to názor. Jenže existuje pár praktik, které se líbí všem, a díky nim ho taky dostanete na lopatky, pokud:

- hodláte pojmout předehru trochu netradičně.
- máte v úmyslu váš partnerský nebo milenecký vztah okořenit a provzdušnit.
- chcete objevit nové rozměry milování.

(I pouhý jeden důvod stačí k tomu, abyste zkusila něco nového. Potažmo vzala to hned od podlahy!)

Objevte erotogenní zóny

Ňadra, penis, hýždě… A to je jako všechno, co prahne po pozornosti a lásce? Rozhodně ne! Každý z nás má na těle místečka, která chtějí být hýčkána skoro až do bezvědomí. Může to být oblast mezi lopatkami, podkolenní jamky, okolí pupíku, palce u nohou, dlaň ruky… Cokoliv, kdekoliv. Jenže… Tyto oblasti se nejdříve musí najít!

Prozkoumejte zákoutí těla

Svlékněte svého milence a vybídněte ho, aby se položil na břicho, zavřel oči a relaxoval. Zajistěte tichou hudbu, vonný olej do aromalampičky a klid. (Nebojte, příště vám to samé oplatí, když se od vás dozví, jak na to…). Do ruky si vezměte šátek a s jeho pomocí kružte po zádech, ramenou, hýždích svého partnera. Hledat citlivé oblasti lze pochopitelně i rukama, pavím perem, vlasy, ústy či samotnými prsy.

Věnujte se jeho nohám

Tak zrovna tohle je část, na kterou ženy vůči mužům dost často zapomínají. Že by se obávaly hygienických prohřešků svého milence? Pokud i vy patříte k těm, které se nohou nerady dotýkají, není nic jednoduššího, než si před masáží dolních končetin muže vykoupat. Naložte ho do vany, umyjte a teprve poté uložte na postel. Sajte mu prst po prstu zcela stejně, jako by to byl vzrušený penis.

Kružte okolo klína

Při mazlení hned neskákejte šipku do jeho klína, ale změňte svůj styl: dlouhými tahy rukou obšťastňujte vnitřní strany stehen, až bude skoro prosit o malý dotek na stožáru vzrušení.

Buďte trochu chlípná

Odskočte si od penisu na malou misi na oblast hráze (oblast mezi pohlavním orgánem a konečníkem) a nebojte se ji pohladit a znalecky a jemně poplácat.

Pohrajte si s ústy

Až bude doslova nabitý energií a slastí, potrapte ho přejížděním prstů po rtech s tím, že mu pak jeden do pusy půjčíte – na sání pochopitelně.

Zahrajte si na sexy upírku

Když bude váš prst v popředí jeho zájmu, ožužlejte mu ještě krk tak, až mu přeběhne mráz po zádech. Škrabkání nehty je pro muže taky výzvou, tak neváhejte vaše ženské zbraně pro svůj úspěch použít!

Spoutejte ho!

Konečně máte příležitost k využití staré šály. Svažte jí, šátkem či děravými punčochami svého milého, usmějte se jako sexuální deviant a začněte se před jeho zraky sama sebe dotýkat. Pak mu zavažte oči, nechte chvíli bez pozornosti, aby měl všechny zbývající smysly pořádně na stopkách. Hlaďte ho všude možně, slastně mu zamručte do ucha a… rozvažte ho.

A zítra si vyžádejte podobný scénář jen a jen pro sebe!

Jaká byla vaše nejžhavější předehra v životě? Který zážitek se vám vryl do paměti tak, že na něj nikdy nezapomenete? Taky si myslíte, že předehra není pouze o vyhrnutí sukní a „hurá“ akcích?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat