Komentáře k článku

Majlika3 31.08.2015

No řekla bych, že titutek je trochu přehnaný, ale v podstatě je to pravda... Jednou ženské tělo funguje samo o sobě a čekat, že když oněj budu cpát hormony, abych potlačila, některou z ženských atribut, tak přece nemůžu čekat, že to nebude mít i jinéj, vedlejší účinek. Už jsme dost traří n ato, aby jsme věděli, každá mince má 2 strany. A co se týče potratů, tak bych to shrnul asi takto, když je blbá, tak je blbá, znám hodně holek/ žebnských co brali HA a otěhotněli, protože byly blbé a naopka známi dost ženských, co HA neberou už roky a neplánované dítě taky nemají... Je to prostě jenom o tom, co má v hlavě a jestli dokáže přemýšlet. Ale to bude asi těžké vysvětlovat lidem co znalí jen 2 (nebo 3 možnosti) 1) brát HA 2) používat kondom 3) potraty/ nechtěná těhotenství... :-O

Diana 30.08.2015

Až na maličkost. Většinou začnou ženy brát antikoncepci až v době kdy toho muže najdou :-D Ale stane se, musí mít důvod něco řešit :-D >:(

p-ladik Diana 31.08.2015

No, tohle bych nebrala jako pravidlo.... Jsou ženy, a je jich hodně, co berou antikoncepci třeba od 15ti kvůli akné a přitom jsou ještě panny, za 10 - 15 let užívání stihnout dejme tomu 3 nebo 4 partnery, některé víc.... Pak je jasné, že to nefunguje když vysadí....;-)

monia 02.07.2015

tak to je opravdu blbost jak stehno,nevěřím tomu ani zbla*2*

Veronika 01.07.2015

Nesouhlasim s uvedenym clankem antikoncepce zeny neberou jen kvuli nechtennemu tehotenstvi ale take aby se jim ulevilo od menstruacnich bolesti jakou jsou neprijemne bolave krece v brise kdy zena ani slzy od bolesti neudrzi a maji pocit ze jim kazdou chvili bricho vybouchne z toho duvodu jsem antikoncepci uzivala a musim rici ze mne zbavila krecovitych bolesti bricha. Mohla jsem uz delat cokoliv aniz bych se musela kroutit jak had. Myslim si ze krecovite az nesnesitelne bolesti bricha pri menstruaci zna mnoho zen. Prave proto antikoncepci neodsuzuji da se vysadit vzdy kdyz oba partneri zatouzi po diteti :-)

Zuzana 30.06.2015

Doufám že to byla ironie

jana 30.06.2015

>:(tak nejprve berte antinu at nejsou zbytečné potraty a usmrcovani nechtěných miminek a ted zase neberte antinu at dokážete svímu že je ten pravý..dotoho potratům budiš sláva kvuli debi..m>:(>:(>:(>:(>:(>:(

monika jana 02.07.2015

pravda pravdoucí,jaksprávně se píše--předejít nechtěnému otěhotnení*1*

Lenka. O 29.04.2015

Myslím ze je to pekny zvast. :-P

Jitka 29.04.2015

Kdyby raději vědci vymysleli lék na rakovinu a další nemoci než se starat o takové hovadiny.

anonymka 29.04.2015

Naprostá h*vadina :) Spousta chlapů mne "nevoněla" i při braní HA a když beru své známé, přijdou mi na tom s přitažlivostí, či nepřitažlivostí úplně stejně, jak při braní, tak po vysazení. Tady lidi už opravdu neví co vymyslet.

Petr N. 30.11.2014

Bohužel. Asi se psaním o sexu těžce vydělávají peníze ...

Petr 30.11.2014

Zase článek na úrovni ....:-P Ale pořád je antikoncepce lepší než šoustání do pr??ele ....

Pavel Petr 30.11.2014

Možná, že jsme tomu ale nepřišli na chuť!. Já jsem to nezkoušel a ani s tím nehodlám začít! Věřím totiž, že tělesné otvory mají svoji předem určenou funkci a ta by se neměla měnit.

lada Petr 30.06.2015

heh nevíš co je dobrý, kdyby jsi zkusil tak bys chtěl pak pořád :-)

Michal Pavel 30.06.2015

no souhlasím s tím Lada. zadeček je prostě zadeček a jak je hezky těsný :-) všem doporučuji

Jiřina 29.11.2014

Můj partner pracuje v zemědělství v živočišné výrobě. Často chodí pracovně do výkrmny prasat a tam občas "načichne". I když se ihned vysprchuje, chvíli trvá, než se zápachu zbaví. Myslíte, že by pomohlo našemu vztahu, kdybych začala brát hormonální antikoncepci? Zapáchal by mi méně? Jinak je totiž velmi milý.

Zuzana Jiřina 30.06.2015

doufám že to byla ironie

evik 26.11.2014

no to asi jo protože já jsem je ve chvíli když jsem svého partnera poznala nebrala, pak nějakou dobu ano, ted je 4 měsíce neberu a žádnou změnu nepocituji..

Jituš 26.11.2014

já hormonální antikoncepci beru a nemyslím si, že kluk se kterým jsem 4 roky je ten nesprávný... jen si nechci kazit život tím, že budu v jináči.... na to mám času dost....:-)

Denča 26.11.2014

No to je zase sračka *1*

Marie Denča 29.04.2015

Jediný důvod proč si ženy vybírají nesprávné muže je že čtou takové bláboly jaké píšete,které pak dodržují v reálném životě.Každá žena ví co na ní platí.Na to nepotřebuje číst takové žvásty.:-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat