Komentáře k článku

Milda 16.02.2017

Já sem to mněl podobně. Nakonec po deseti letech ani nevím důvod rozchodu.

ANNA LIETAVOVÁ Milda 26.03.2019

Důvodem rozchodu, jsou dva a měli by znát oba důvod rozchodu a proč se rozchází.Musí někdo z nich říci důvod , někdy to je proto,že se rádi mají , ale druhý nic neprovedl a ten první neví jak to podat , když se cítí vinný.Tak zmizí beze slov a je to nevychovanost.

Marta 09.08.2016

Přesně tím jsme si prošly až to nakonec úplně skončilo ;-) jelikož když má snahu jen jeden ve vztahu tak to nikam nevede

ANNA LIETAVOVÁ Marta 26.03.2019

KDYŽ MÁ SNAHU JEN JEDEN TAK DRUHÝ MÁ JINÉHO-JINOU, TAKŽE TO CHCE VYPÁTRAT NA ČEM ČLOVĚK JE , ŘÍCI TO , KDYŽ NEJSOU NÁMITKY - KONČIT.TŘI V PÁRU JE NESMYSL.ROVNĚŽ PRÁCE A ZÁBAVA BEZ DRUHÉHO JE PODVOD NA VZTAH.KDO JE RÁD S DRUHÝM,DĚLÍ SE O VŠE A KDYŽ TO TAK NENÍ,NENÍ TO LÁSKA JEN ZABÍJENÍ ČASU DLE POTŘEBY.

mima 27.11.2014

ide tiež o to že zaujem musia mat obaja,darmo jeden to sam nenapravi,marna snaha,:-/:-/

smíšek 27.11.2014

taky záležím na druhým jak se ke všemu má . když vám jasně naznačí že jste jen obyčejný řadový dělník a on je někdo tak to je jasný začátek konce.

ANNA LIETAVOVÁ smíšek 26.03.2019

To že je někdo nadřazen druhému k rozchodu není.Jde o trpělivost a pohovor,zda Vás má rád a zda pochopí,že to zaměstnáním,učením není,což je po 10 letech, když je rozumný. CHce to nechat druhého poznat jiného a když se nevrátí , skončit - nemá rád.Je to složité poznat srdce druhého a lásku , která nahradí na čas touhu a pak to někdy i přejde je to z nezkušenosti člověka.

ANNA LIETAVOVÁ smíšek 26.03.2019

ZÁLEŽÍ NA dvou ne to házet na druhého... vztah nikdy nevzniká na jednom, ale na dvou a tak to zůstává....je li člověk druhému nezajímavý,dělá stejné chyby, paličatý,zlí,násilný,chamtivý a lakomí,strohý, málo mluvný atp.,je nezajímavý a tak druhý nespolupracuje, nesnaží se už - mlčí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat