Komentáře k článku

smíšek 27.11.2014

taky záležím na druhým jak se ke všemu má . když vám jasně naznačí že jste jen obyčejný řadový dělník a on je někdo tak to je jasný začátek konce.

ANNA LIETAVOVÁ smíšek 26.03.2019

To že je někdo nadřazen druhému k rozchodu není.Jde o trpělivost a pohovor,zda Vás má rád a zda pochopí,že to zaměstnáním,učením není,což je po 10 letech, když je rozumný. CHce to nechat druhého poznat jiného a když se nevrátí , skončit - nemá rád.Je to složité poznat srdce druhého a lásku , která nahradí na čas touhu a pak to někdy i přejde je to z nezkušenosti člověka.

ANNA LIETAVOVÁ smíšek 26.03.2019

ZÁLEŽÍ NA dvou ne to házet na druhého... vztah nikdy nevzniká na jednom, ale na dvou a tak to zůstává....je li člověk druhému nezajímavý,dělá stejné chyby, paličatý,zlí,násilný,chamtivý a lakomí,strohý, málo mluvný atp.,je nezajímavý a tak druhý nespolupracuje, nesnaží se už - mlčí.

mima 27.11.2014

ide tiež o to že zaujem musia mat obaja,darmo jeden to sam nenapravi,marna snaha,:-/:-/

Marta 09.08.2016

Přesně tím jsme si prošly až to nakonec úplně skončilo ;-) jelikož když má snahu jen jeden ve vztahu tak to nikam nevede

ANNA LIETAVOVÁ Marta 26.03.2019

KDYŽ MÁ SNAHU JEN JEDEN TAK DRUHÝ MÁ JINÉHO-JINOU, TAKŽE TO CHCE VYPÁTRAT NA ČEM ČLOVĚK JE , ŘÍCI TO , KDYŽ NEJSOU NÁMITKY - KONČIT.TŘI V PÁRU JE NESMYSL.ROVNĚŽ PRÁCE A ZÁBAVA BEZ DRUHÉHO JE PODVOD NA VZTAH.KDO JE RÁD S DRUHÝM,DĚLÍ SE O VŠE A KDYŽ TO TAK NENÍ,NENÍ TO LÁSKA JEN ZABÍJENÍ ČASU DLE POTŘEBY.

Milda 16.02.2017

Já sem to mněl podobně. Nakonec po deseti letech ani nevím důvod rozchodu.

ANNA LIETAVOVÁ Milda 26.03.2019

Důvodem rozchodu, jsou dva a měli by znát oba důvod rozchodu a proč se rozchází.Musí někdo z nich říci důvod , někdy to je proto,že se rádi mají , ale druhý nic neprovedl a ten první neví jak to podat , když se cítí vinný.Tak zmizí beze slov a je to nevychovanost.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat