Gwyneth Paltrow šokuje: Na pedikúře mám ORGASMUS!

Herečka Gwyneth Paltrow prý zažívá při pedikúře tak slastné okamžiky, že u procedury odstraňující hrubou kůži z jejích chodidel vydává doslova orgasmické zvuky. Prozradila to na ni londýnská manikérka a pedikérka Sophy Robsonová, k níž hollywoodská hvězda chodila.

„Když jsem pracovala v nehtovém studiu, pár celebrit tam chodívalo, ale skutečně hvězdně omámená jsem byla z Gwyneth Paltrowové. Byla jsem vskutku nervózní a pamatuji se, jak jsem jí dělala pedikúru a říkala si: ‚Mám nohu Gwyneth Paltrowové ve svých rukou!‘ Ale nějak jsem se dokázala zklidnit. Pomohlo mi to, že byla velmi milá, ačkoli když jsem jí masírovala chodidla, vydávala všechny ty orgasmické zvuky,“ práskla Robsonová.

Zatímco bývalá manželka britského hudebníka Chrise Martina byla báječná, osinou v zadku byla zpěvačka Christina Aguilera.

„Pamatuji se, jak mi zavolali, abych šla udělat nehty Christině Aguilerové v předvečer natáčení CD:UK. Tyto velké americké celebrity byly zvyklé, že jim nehty udělali lusknutím prstu, pak přiletěly do Londýna a očekávaly to samé. Nebyl to rozhodně nejpříjemnější zážitek, ona byla velmi, velmi nepříjemná,“ svěřila Robsonová v rozhovoru pro magazín LOOK.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat