Skandální kniha: Jaké penisy měli prezidenti?!

Nejen miliony Američanů zajímá na jejich prezidentech to, co se děje za zavřenými dveřmi v Oválné pracovně, když se tam zrovna nepracuje. Samozřejmě díky sexuálním skandálům Billa Clintona je možné si ledasco domyslet, nová kniha Briana Abramse nazvaná Party Like a President ale přináší další detaily ze soukromí hlav USA. Třeba také detaily o „prvních“ penisech Spojených států.

Na 260 stránkách se čtenáři dozvědí o tom, že republikánský prezident Warren G. Harding byl navenek konzervativní puritán, co však první dámu Florence podváděl s minimálně sedmi milenkami. Z korespondence s Carrie Phillipsovou, která si vzala Hardingova kamaráda Jima, vyplývá, že tento prezident říkal svému pyji Jerry, zatímco vagíně své milenky mušle. „Jerry tu věrně stojí, zatímco si s Tebou píšu,“ uvádí Harding v milostném dopise adresovaném Phillipsové.

Také John F. Kennedy svému penisu přiřkl přezdívku. V roce 1938 svého jednadvacetiletého JJ (Džejdžeje) nechal obřezat. A spolužákovi z vysoké pak napsal: „JJ nebyl nikdy v lepší kondici a nesloužil mi lépe.

Největším chlubilem z Bílého domu byl ovšem Lyndon B. Johnson, který svému pyji říkal Jumbo. „Viděl jsi někdy něco tak velkého?“ říkal prý s oblibou jiným mužům na toaletě v Bílém domě, když svým mohutným pyjem před závistivými pohledy zatřepal.

A pak je tu případ demokratického prezidenta Billa Clintona, jenž podváděl svou manželku se stážistkami. Nejznámější je samozřejmě historka s Monikou Lewinskou, ale v knize Party Like a President se píše spíš o jeho poměru s Paulou Jonesovou, která ho žalovala kvůli sexuálnímu obtěžování. Ta v soudních dokumentech popsala prezidentův penis jako „jasně červený a zakřivený“. Státnímu zástupci tvrdila, že je obřezaný, krátký (měří něco mezi dvanácti až třinácti centimetry) a tlustý. „Měl… opravdu dost nadváhu… a zdál se docela malý k jeho hmotnosti,“ uvedla dále Jonesová. Kamarádce prý také svěřila, že „byl křivý jako věž v Pise“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat