4 rady, jak si užít »RYCHLOVKU« v 15 minutách. Neodoláte!

Polední pauza, chvilka před odchodem z domu, zastavení auta na polní cestě, nudný večírek… Tyhle krátké časové úseky se dají vyplnit (a to skvěle) sexem. Jak si „to“ maximálně užít, když spěcháte?

Myslet si, že orgasmus přijde za tři minuty, je docela odvážné a přinejmenším ambiciózní přání, protože většina žen potřebuje k uspokojivému milování aspoň 15-20 minut včetně nějaké té přípravy.

Z tohoto hlediska by se mohlo zdát, že rychlovky jsou naprosto nevyhovující, což ale není pravda! Bezesporu mají svoje kouzlo. A aby si ho muž i žena mohli vychutnat do poslední kapky, potřebují znát jisté fígle na sexy uspěchanou rozkoš. Máte na sex jen 10-15 minut? Děkujte za tuhle příležitost! Bude to bomba ve čtyřech fázích!

1. Lehká mentální příprava

Skočit na to bez přípravy? To sice jde, ale s hladkým průběhem, tedy optimální lubrikací a tvorbou vaginálních šťáv, moc nepočítejte. Bude to drhnout. Jak tomu zabránit? Odborníci doporučují připravit si půdu pár hodin před akcí.

Když tedy víte, že budete mít čas o polední pauze, po dopolední svačině v práci pošlete partnerovi textovou zprávu nebo vzkaz na sociální síť. Svěřte se mu s tím, co chcete dělat, kde to chcete dělat a kdy. Podvědomí jeho i vaše se začne ladit jako rádio. Koneckonců, on na něco takového čeká!

„Muži na rychlý sex mívají chuť poměrně často, takže když přijde s návrhem žena, okamžitě jsou připravení,“ tvrdí britská sexuoložka Tracey Cox. Tudíž nelaborujte, jestli si on udělá čas, ale připravte sama sebe…

2. Pojistka vášně

Mezi kontrolou faktur a vypitím další kávy podpořte svoje myšlenkové pochody fantaziemi. Milujete, když vás partner líbá na krk? Lačně se na vás dívá, obdivuje vaše tělo, laská ňadra? Vtiskněte si tyhle momenty do hlavy a párkrát si je ve své mysli přehrajte.

Můžete se zamyslet i nad tím, co se bude dít, až se s partnerem fyzicky potkáte u vás doma v předsíni, v suterénu pod schody jeho firmy či na dalším vámi vybraném místě. Mozek bude pracovat na plné obrátky! A co pak, až to přijde? Zahajte útok - po svém!

3. Osobní setkání plné zážitků

Zmíněná Tracey Cox zná skvělý, jednoduchý a přesto účinný fígl! „Flirtujte spolu. Co na tom, že jste spolu čtvrt století? Odborníci zjistili, že při flirtování se tělem rozproudí amfetaminy a endorfiny, které v těle navozují emoční slast, jež se trochu podobá orgasmu. Takže předstírejte, že se znáte sotva pět minut a chovejte se stejně jako tenkrát,“ radí v knize Žhavý sex.

Obtočte si pramínek vlasů okolo prstu, odhrňte si kštici z krku a pohlaďte se po něm, proneste něco chlípného (stačí „chci tě“) a vsuňte si ukazováček do pusy. Zkrátka vytaste se s tím, o čem víte, že na něj zabírá nebo že vám jde…

Těm, kdo mají pár minut navíc, doporučuje i svůdné oblečení a oční kontakt. „Od věci není ani vyzývavá chůze a vrtění zadečkem. Jo, a když vám něco říká, hrajte si s jeho vlasy,“ dál uvádí uznávaná expertka na sex a vztahy. Tak to by byly první minuty. A dál?

4. Nenechte svléknout!

Žádné zdlouhavé rozpínání, rolování punčoch a tak dále! Při rychlovkách se maximálně šaty vykasají, nebo se na ně nebere zřetel vůbec. Sexperti tvrdí, že sex do 15 minut je nejlepší, když stimulace důležitých míst probíhá přes oděv. A mají pravdu. Proč ztrácet čas, kterého je tak málo? Proto se nenechte odhalit a svléknout. Zbytečné!

V případě, že svoji rychlovku provozujete doma, můžete vytáhnout i nějaký malý vibrátor, který situaci trochu urychlí. Partnera sice k sexu pobízet nemusíte, ale je jasné, že nemá čtyři ruce a dva jazyky, proto „nevykryté“ a nestimulované erotogenní zóny zahalte do vibrací, pokud vám to pomůže k toužebnému orgasmu, který by jinak trval věky…

A jak rychlovku prožíváte vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:31
195 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat