5 erotických nápadů pro jarní sex: Tímhle ohromíte všechny milence!

Sluníčko se dere ven, tak se vyloupněte i vy a zkuste si eroticky zalaškovat pod jeho teplými paprsky! Vždyť s jeho příchodem je čas na nevšední milostná dobrodružství! Už se těšíte na těchto 5 věcí?

V pátek 20. března je první jarní den a 29. začíná letní čas. Co to znamená? Přichází doba odvazové erotické zábavy! Jaké? Tohle je 5 sexy důvodů, proč milovat jaro a léto!

1. Erotické hodování

Jaro vyloženě láká k odpočinku někde na dece. Piknik v parku nebo klidně i doma na zahradě (s afrodiziakálními pokrmy) leckdy svádí k odhazování svršků. Už sníte? V pořádku, čekají vás nákupy!

Tip: Nahota jde ruku v ruce s pokrmy, které se rosí, tečou nebo se lepí. Olivový olej, džemy, ale i hrozny vína, čokoláda v tekutém stavu… Pokud jste si v zimě nechtěli udělat nepořádek u sebe v ložnici nebo obýváku, pomalu přesouvejte tento druh milostné zábavy na terasy, zahrady a do parků. Kupte si deku, která se dá pohodlně prát a nepouští „chlupy“. Hodit se bude i piknikový košík. Co se všemi těmi rekvizitami? Nejspíš není nutné řešit to do detailů… Vyndat, obložit partnerovo tělo, nakrmit se, užívat si.

2. Auto sex

Spontánní erotické chutě a nápady se realizují nejlépe od konce března tak do října (nebo do doby, kdy příznivé počasí dovolí). Cestou na dovolenou to má obzvlášť zvláštní kouzlo, ale i bez dlouhých tratí se dá vymyslet tolik zábavy!

Tip: Již teď si do kufru auta dejte spacák (bude se hodit jako vhodná bariéra mezi vámi a senem či větvičkami stromků) a dětské vlhčené ubrousky. Pomůže vám to nevymlouvat se na nepříhodné podmínky.

3. Houpačky

Kámasútra se zmiňuje o houpačkách v královském paláci v dávné Indii. Sloužily milencům, umožňovaly pohlavnímu styku vytvářet vlastní rytmus. Tak co, propadnete tomuto kouzlu taky?

Tip: Souložit na dětském hřišti sice může být dobrodružné, ale taky nemorální. Vyhněte se trapasu a nedorozumění a radši si zkuste zadovádět na houpačce vlastní. Myslete na hmotnost dvou těl a nosnost. Silný trám, na kterém bude houpačka zavěšena, považujte za nutnou nezbytnost. (Houpačka se dá v případě nevyužívání sundat, takže v nikom nevzbudíte podezření.) V případě, že do houpačky se sedátkem provrtáte otvor, vznikne příležitost pro lízání ženského klína.

4. Malování po těle

Jistě, „zmalovat“ se můžete i v ložnici, ale hrozí riziko nepořádku. Venku se nemusíte ohlížet nalevo ani napravo. Prostě se partnersky vyřádíte a budete mít zase o jeden nevšední zážitek víc!

Tip: Použijte přírodní barvy (hennu), těla si natřete vonnými oleji a pusťte se do práce. Rukama nanášejte barvy na partnera – a obráceně. Plynule zkoumejte křivky toho druhého. Použít můžete i předlohy a již předtištěné vzory. (K zakoupení v papírnictví nebo uměleckých potřebách.)

5. Outdoor otírání

Vtírání vonných mastí je svůdně znějící označení činnosti, při níž natíráte voňavou mastí nebo pěnou svého partnera. V bezstarostných 60. letech, kdy vlna sexuálních večírků v Americe vrcholila, se na nich lidé svlékali a vtírali si vzájemně do kůže spoustu kuchyňského oleje,“ popisuje Linda Sonntag ve své knize Hry lásky s tím, že „kluzcí“ partneři se o sebe hladce otírali celými povrchy těl.

Tip:
Až se ještě víc oteplí, sežeňte si matrace s plastovým povrchem či vodní lůžko. Klouzání jednoho těla po druhém vyvolává v zúčastněných pocit bezprostřední blízkosti milence. Fajn je nanášení mýdlové pěny či masážních olejů – třeba za pomoci gumových rukavic nebo žínky. Zní to hrozně, ale skutečnost je docela jiná. Eroticky nabitá…

A jak to máte vy? Těšíte se na intimní radovánky venku?






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat