Sexuální fígl: Jemu zajistí tvrdost a vám rozkoš. Tady je!

Je hotový příliš brzy? Pokud to trvá už nějakou dobu, nespoléhejte na štěstí a objevte kouzlo tréninku, které má kořeny v tantře. Prodloužíte tím rozkoš sobě i jemu. Výměnou za co? Stačí pár minut soustředění…

Jak pozdržet a oddálit výron semene? Už staří jogíni na to „kápli“! Jejich způsob, jak mít tvrdý penis až na několik hodin, a úplně kliďáňko si vyvrcholit jednou, dvakrát, třikrát, je opětován dodnes.

Oni sice byli dokonalejší - přece jen meditovali, cvičili jógu i sebeovládání, na což dneska má čas málokdo, ale princip, ze kterého trénink výdrže pochází, si lze, aspoň částečně, osvojit i bez toho. Dá se to nazvat jako začátečnický start v cestě za neobvyklým sexem, během kterého by si ženy měly dopřát tolik orgasmů, kolik snesou… Takže, jak na to?

Vteřiny před výbuchem sopky

Představte si, že se milujete, ale partner skřípe zubama a vehementně dává najevo, že už to dlouho nevydrží. Co teď? Ihned zaujměte sexuální pozici, která dovoluje udržovat oční spojení. Nejlepší volbou je ta, při které se muž posadí, a vy si mu sednete do klína (vyloženě na hrot, ne jen tak pro formu).

Vy jste v klidu. Nehýbete se, neprovokujete a nenaznačujete kopulační pohyby! Pokud to uděláte, pravděpodobně celou akci zhatíte. Co dál? Díváte se na sebe, tedy… „Upírejte pohledy jeden druhému do levého oka,“ radí Linda Sonntag, britská autorka knih pro dospělé, která tento tantrický trénink popsala ve své knize Hry lásky. Až vzrušení začne opadávat, sem tam si zahrajte na kolíbku a zhoupněte se dopředu nebo dozadu.

Dokonalá souhra milenců

Partner by měl zůstat v klidu, pravidelně dýchat, ovšem ne „tradičně“, ale břichem! Můžete mu pomoci tak, že budete sledovat jeho dech a ten svůj zpomalíte, abyste se naladili na stejnou, klidnější „frekvenci“. Vzrušení by zanedlouho mělo být o něco slabší. Aby to tak opravdu bylo, muž musí svoji mysl soustředit jiným směrem. Jakým? Tohle je vzkaz přímo pro ně samotné!

„Uvolněte svaly v okolí pohlaví a řitního otvoru a přitiskněte jazyk proti dásním těsně za zubním obloukem,“ radí Linda Sonntag s tím, že dokud ztopoření neopadne úplně, měl by se každý majitel penisu, který chce přijít na chuť oddalování ejakulace, soustředit právě ta kontakt jazyka s dásní. V mezičase může dojít k povytažení penisu ven (přece jen, nejcitlivější je vždycky hlavička penisu), avšak žalud má výsadu zůstat uvnitř. Vy zatím vyčkáváte a nepouštíte se do větších akcí.

Chvíle čekání. Jak je využít?

Můžete partnera jemně škrábat na zádech, objímat ho, popřípadě něžně líbat, pokud víte, že ho to „nenakopne“ k nějaké reakci, ale to je vše. Nechte ho, aby penis zasunul zpět do pochvy a zakončil tréninkový plán vhodným hmatem. Ostatně, toho se můžete ujmout i vy - a být tak maximálně nápomocná.

HPZ: hmat poslední záchrany

Jedná se o přitisknutí palce a ukazováčku či dvou jiných libovolných prstů na hráz (bod mezi řitním otvorem a šourkem), čímž vzrušení odejde do věčných lovišť. Toť vše. Celý postup lze opakovat v případě potřeby, takže třeba každou třetí minutu.

Složitě totiž jen vypadá a podruhé, až nebudete nahlížet „do manuálu“, už vám jednotlivé kroky přijdou samozřejmé a po sobě plynule jdoucí… Pak už nebude nic snazšího, než mezi jednotlivými „vstupy“ požádat partnera třeba o přivedení k orgasmu.

Když nezabírá ani svěcená voda…

Někdy se může stát, že veškeré pokusy o oddálení ejakulace nebo prodloužení soulože selhávají, a navíc žena je tou, která se v několika vteřinách pohlavního styku nestihne pořádně vzrušit, natožpak vyvrcholit. V takových případech je vhodné zvažovat návštěvu odborníka.

Třeba profesor Petr Weiss říká, že v mnoha případech stačí, aby sexuolog pomohl páru najít polohy a způsoby dráždění, při kterých oba orgasmu dosáhnou i během chvilky, a je po problému. Nicméně, není tahle metoda lepší?

A jak si milování prodlužujete vy? Máte nějaký speciální fígl?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat