POMOC! Chce, abych chrlila jeden ORGASMUS za druhým!

Stačí vám jeden orgasmus, ale partner vás přesvědčuje o opaku? Chce z vás mít multiorgastickou ženu chrlící jeden výbuch vášně za druhým? Pak by se měl vzpamatovat. Ale ještě než mu uštědříte políček, zkuste to po dobrém. Takhle!

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že orgasmus není synonymem sexu a že se bez něj dá žít. Ovšem to mnozí (ještě stále) nechápou. „Jsme zavaleni všemožnými informacemi, tápeme a to podstatné, pravda, je zasunuto někdy hodně hluboko. Fámy o orgasmu zdomácněly v našich představách. Šlechtěné domestikované nesmysly o sexu mají pomalý poločas rozpadu a jsou téměř nesmrtelné,“ uvádí přední český sexuolog ve své knize Tajemství ženské sexuality.

Naráží tak mimo jiné i na případy, kdy si muž myslí, že když do ženy štouchne prstem, ona okamžitě a bez problémů vyvrcholí. A za vteřinu zase. Vy víte, že to takhle nefunguje, ale co on?

„Nejsem stroj a ani nechci být!“

„Při milování mívám jeden silný a naprosto uspokojivý orgasmus, který považuji za skvělou tečku a závěr pohlavního styku,“ vypráví dvaatřicetiletá Elena s tím, že se při orgasmu, ať už vaginálním nebo klitoriálním, cítí šťastně. Jenže pro jejího manžela je to trochu málo.

„Pokaždé mě nechá chvíli vydechnout, pak se pokouší o další vydráždění a chce, abych měla další a další vyvrcholení. Upřímně? Leze mi to na nervy a už nevím, jak mu mám říct, že jeden orgasmus mi stačí. Po dobrém to evidentně nejde, to už jsem zavrhla pro neúčinnost,“ krčí rameny a dodává, že ji její manžel nejspíš porovnává se svojí bývalou ženou, která patřila k multiorgastickým šťastlivkyním. „Jednou se mi s tím svěřil a já mám pocit, že ze mne chce mít ji,“ domnívá se Elena. Existuje pro ni nějaké východisko?

Sex není závodní dráha!

Tak za prvé. Chorobné počítání orgasmů je naprosto k ničemu. Už Paul Joannides, expert na výchovu americké mládeže, se ve své knize Sex je umět, chtít a vědět, která vyšla již v roce 1996, nechal slyšet, že „sbírání orgasmů“ a jejich počítání je sice zábavné, ale člověk by po nich neměl jít jako dravec po kořisti.

Nadměrná produkce nebo i rozdávání je podle něj podezřelé. Však taky podobné stavy považuje za tak zvanou orgastickou demenci, která má zamaskovat nějaký problém toho, kdo se o orgastickou jízdu zajímá. Ale možná jde jen o pouhé nedorozumění.

Blbý a ještě blbější?

Tento mírnější názor zastává třeba médii nejčastěji citovaný britský psycholog Glenn Wilson, který varuje před tím, že současný přístup k milování se od dob minulých změnil. Nyní si lidé myslí, že „více orgasmů“ rovná se „větší sexualita“. Tento mýtus je podpořen i fantaskním pornem, takže se není čemu divit.

„Muži, který se takto chová, se dá porozumět. Docela dobře si může bezelstně myslet, že když žena připustí jeho pomoc, snadno bude mít orgasmů víc,“ uvedl zmíněný odborník v úspěšné knize Vynalézavá láska, ve které této problematice věnoval zmínku.

Co radí všem v podobné situaci?

Kudy (ne)vede cesta ven?

„Změny dosáhnete pouze tehdy, přesvědčíte-li svého partnera, že vás uspokojí jeden orgasmus úplně stejně dobře - třeba jako předešlou ženu tři nebo čtyři. Avšak nikdy jej nepřesvědčíte, pokud se o tom jen párkrát zmíníte. Chce to čas a trpělivost a přesvědčit partnera, že sex je jako jídlo, a příliš mnoho jídla neprospívá, ba naopak škodí,“ vyjmenovává odborník a přidává upozornění, že trpělivostí se přímo obrňte, protože problém se nevyřeší jen tak přes noc. A když veškerá domlouvání nepomáhají? Zvažte návštěvu psychologa! Proč?

Některým lidem slouží poskytování slasti jako nástroj k ovládání druhého. „Třeba vám to jako závažný problém nepřipadá, ale uvědomte si, že ti, kdo nedokážou pustit otěže v posteli, se projevují jako nezdravě dominantní osobnosti i v jiných oblastech života,“ uzavírá americký expert Paul Joannides. Tak bacha na orgastické upíry!

A jak to s orgasmem máte vy? Stačí vašemu partnerovi, když máte „jen“ jeden?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat