Poloha, která muže maximálně RAJCUJE: Tato mu nahrne krev nejen do žil...

Některé polohy nahrávají do karet mužům, jiné nám ženám. Chcete vědět, jak muže pořádně rozparádit?

Známe polohu, která nabudí i toho největšího samce... Chcete vědět, jak ho dostanete do té správné nálady? Tato pozice je pro muže top. Oblíbená, maximálně pohodlná a sexy pozice, při které se žena nenadře a muž si užije na plné čáře.

Drsné číslo

Muži tento způsob milování zbožňují. Žena leží na zádech přímo na kuchyňské lince nebo stolu. Pán tvorstva se může dokonale ukázat a nemusí se ani nějak namáhat, jen vstoupit do své milované. Stačí, když stojí a je pořádně nadržený. Celý sex se má nést v drsné atmosféře. Žena odsouvá papíry, nádobí a maličkosti ze stolu, takže pocit, že dělá něco, co je „neslušné“, je opravdu intenzivní. Partner má ženu neustále pod kontrolou a může si s ní dělat opravdu vše, co se mu zachce. To dodává celé situaci na pikantnosti.

Stále v kontaktu

Přesně tak vypadá pozice, v níž vy jen ležíte a užíváte si slast. Oba si budete tuto „hříšnou", ale zároveň velmi příjemnou pozici vychutnávat a orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat. Čím více se odvážete, tím intenzivnější rozkoš zažijete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat