Bizarní MASTURBACE. Těchto 5 případů vás bude šokovat!

Co všechno lidé používají při masturbaci? Polštáře jsou jen slabý odvar! I růženec nebo záchodová štětka by se měly mít na pozoru! Taky v nich vidíte erotický potenciál?

Podle britské sexuoložky Tracey Cox 80 % žen a 94 % mužů masturbuje. Většina z nich i po sňatku. Prostě celoživotní normálka. Beztak je to ve své podstatě sex s člověkem, kterého máme rádi, tak co. A techniky? Různorodé.

Sexuologové, včetně Zlatko Pastora, říkají, že je to dáno variabilitou erotických zón a míst přinášejících vzrušení. Prostě každý má spouštěče vášně někde jinde, ovšem někdy ona zmíněná variabilita stojí za to. Stačí se porozhlédnout po internetu a vysledovat zpovědi lidí, kteří se rozhodně neřadí k běžnému normálu. Jak, čím a o co se dá onanovat? 5 příkladů hovoří za vše!

1. Nohy od stolu

„Naučila jsem se to někdy v dětství, na detaily si tak úplně nevzpomínám, ale vím, že jsem seděla na koberci, přisunula se k noze stolu a třela se o ni,“ popisuje Lydie s tím, že jí to vlastně zůstalo. „Nedávno jsem takhle měla orgasmus. A proč vlastně ne? Vždyť je to přirozené,“ dodává.

2. Polštáře

Slováci jim říkají vankúš nebo poduška. Pro nás je to polštář. A kdo ho ještě „nebrousil“, ten jakoby nebyl! „Dám si ho mezi nohy a pohybuji se, někdy za něj tahám. Myslím, že je to poměrně častá metoda dráždění,“ napsala žena s přezdívkou Emoticon na jeden eroticky laděný portál. Nad její metodou se kdosi pozastavil. Dotyčný evidentně nezaznamenal, že co se týče masturbace, může být i hůř…

3. Výfuk

„Je mi 50 a již třetí rok masturbuji se svým autem. Strkám penis do výfuku a pokaždé mám orgasmus. Problém nemám, ale nedávno mě nachytala manželka, která chce, abych se šel léčit. Myslí si, že nejsem normální. Jak jí to mám rozmluvit?“ ptá se nějaký Sasha v rámci sexuologické poradny. No, i bez odpovědi odborníka je jasné, že lehké to nebude! A Sasha by asi potřeboval vidět český film Nahota na prodej. V něm ten, kdo tahle souložil, špatně skončil!

4. WC štětka

V dubnu tohoto roku se polští archeologové pochlubili zajímavým nálezem. Při vykopávkách v jedné staré kadibudce našli erotickou pomůcku z 18. století. Jedná se o velký a tlustý „robertek“ vyrobený z kůže plněné štětinami. Oproti tomu, co používají ženy v současné době, je to slabý odvar!

Záchodová štětka je poměrně častou BDSM pomůckou v pornofilmech. Většinou je její použití v rámci nějakého trestu, ale pravidlo to taky není… „Po porodu se mi moje pochva o dost zvětšila a manželův penis mi nestačil. Koupili jsme veliký vibrátor, ale ani s ním to nebylo ono. Pak mě na základě jednoho filmu napadlo použít wc štětku a od té doby se s ní mazlím pravidelně. Manžel to pochopitelně neví a ani vědět nebude,“ otevřeně přiznává Beth.

Pod její komentář někdo okamžitě napsal: „Musíš ji mít jako vchod do lomu. Ta moje se zmůže akorát tak na šišku.“

5. Růženec

„Věřící nejsem, růženec jsem jeden čas vozila v autě pro štěstí, ale teď ho mám spíš v nočním stolku,“ popisuje Elis. Co s ním dělá? „Tak trochu nahrazuje Venušiny kuličky. Když si ho sevřete mezi stydké pysky a taháte za něj, je to fakt dost příjemný. Patří to k mým oblíbeným masturbačním technikám,“ doporučuje účastnice diskuzního fóra, jejíž nápad se setkal s ohlasem. „Určitě ještě dnes vyzkouším,“ přitakavá „přezdívka“ Rihanna.

Je vidět, že co člověk, to jiný styl masturbace… Ale schválně, na co z tohoto seznamu byste si „troufli“ vy?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat