FOTO: Tohle je NEJlepší vibrátor světa!

13.05.2015 | Sex a vztahy

Britský výrobce erotických pomůcek společnost Mystery Vibe má prý nejlepší a nejdokonalejší vibrátor světa. Je to vibrační dildo, které si žena může zakřivit a tvarovat do nejrůznějších forem přesně podle svých potřeb. Nástroj tak stimuluje každou ženu jinak podle její individuální anatomie.

„Opravdu osobní erotickou hračku, která zabrala návrhářům pět let vývoje, lze zakřivit a znovu narovnat nebo jinak tvarovat bez poškození, ztráty tvaru či tvrdosti, může být zcela rovná nebo zakřivená a přizpůsobí se jakémukoli tvaru těla,“ píše o výrobku deník The Star.

Uvnitř vibrátoru Crescendo je šest motorků, které řídí různou intenzitu a druh vibrace. Pomůcka je zcela voděodolná a dobíjí se pomocí bezdrátového připojení k nabíječce. Vydrží podle výrobce až čtyři tisíce hodin na jedno nabití.

„Je to hračka neskutečně jednoduchá, pracuje se s ní intuitivně a nabízí neomezené spektrum zábavy,“ tvrdí Ketan Mistry ze společnosti Seymourpowell, která pomůcku pro Mystery Vibe vyrobila.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat