Málo peněz = málo sexu! K bohatství se lze promilovat!

Nejste gurmáni přes jídlo? Tak buďte alespoň přes sex! Čím víc ho máte, tím víc bohatnete - na kontě! Takže teď už je to jasné! Losy a sázení šťastných čísel nechte jiným! Vy teď odhalíte jiný způsob, jak se stát milionářem!

Že sex prospívá zdraví, je známá věc. Že se za něj někdy i platí, to se ví taky. Ale že by měl vliv na stav vašeho zuboženého konta, které roky nevidělo žádnou solidní sumičku? Je vůbec něco takového možné?

Kim Anami, světoběžnice a sexpertka, která se proslavila hlavně díky svému otevřenému odmítání Kegelových cviků sloužících k posílení vaginálních svalů (má vlastní metodu a na svoji pochvu si zavěšuje kde co – třeba trs banánů), o sobě říká, že její cesta je duchovní.

Všechno je otázkou energií

Studovala tantru, taoismus, transpersonální psychologii a již dlouho se zabývá praktikami, které spojují intimitu s energií a tvořivostí. Právě ona hlásá do světa, že nejjednodušší způsob, jak zbohatnout, je mít více sexu. Jak na to přišla?

Na svém blogu přirovnává sexuální energii k energii životní. „Pokud se tahle energie nevybije, vrací se zpět v destruktivním slova smyslu,“ myslí si odbornice s tím, že když je sexu málo, začíná to depresemi a zdravotními problémy a končí chudobou.

„Vlastně je to tak, že když si připadáte finančně vyždímaní, jste ve skutečnosti na dně sexuálně, neboť nedošlo k uvolnění nahromaděných energií v těle,“ dodává. Co doporučuje? Jestli zrovna nepracujete na miminku a v ložnici nejste jako doma (v těchto případech už asi nečtěte dál), vezměte v potaz její následující rady.

1. Milování berte jako prevenci

„Mějte pravidelný sex. Pokud není s kým, tak sami se sebou. Nastavte laťku a tou se řiďte. Dvakrát, třikrát týdně? Hurá do toho. Nebo rovnou vyzkoušejte nějakou třicetidenní sexuální výzvu,“ radí sexpertka, která naráží na takový malý experiment. To si takhle řeknete, že se budete milovat (počítá se i s masturbací) každý den po dobu jednoho měsíce. Tím vaše tělesná energie zůstane v pohybu, neuvízne a nezhroutí se. Naopak. Zesílí, bude přitahovat úspěch a peníze. Že by?

2. Všímejte si zdravotních potíží

„Použijte sexuální onemocnění jako barometr. Jakýkoli problém v reprodukčních orgánech není nic jiného než nahromaděná sexuální energie. Tlak v prsou, prostata, onemocnění děložního čípku či dělohy? Tok vašich energií se zastavil. Nic víc,“ dál popisuje Kim Anami a odvolává se na svoji praxi s klienty.

„Vidím to hlavně u žen a cyst. Když se ptám na jejich sexuální historii, vždy u nich existuje souvislost mezi intimním půstem a potlačovanou sexuální energií,“ dodává. Co s tím? Začít se milovat častěji - a raději. Co taky jiného, že? Čekáte snad nějaké další doporučení?

3. Berte peníze jako energii

Milujte se, užívejte si to a všímejte si svých pozitivních pocitů. Ty se přetvoří na dobrou energii, která zapůsobí na vaše konto. Tak to aspoň tvrdí již zmíněná odbornice, která za sebe a ze svých vlastních zkušeností radí být v posteli trochu odvážnější. Na ověření tohoto zjištění údajně pracovala roky. Ale prý jí to vesmír v penězích vrátil. Budete další v pořadí?

4. Mějte vlastní choutky za životní sílu

Všechno jde tak nějak snadněji, když jste naladěni na sexuální energii. Jakmile otevřete stavidla a budete věnovat pozornost vášni a svým milostným touhám, objevíte chuť k životu a kreativitě. „A právě tvůrčí energie jdou s finanční hojností ruku v ruce,“ vysvětluje Kim Anami. Mezi řádky z toho vyplývá, že i malování, psaní či zpěv vás posouvají dál…

5. Odstraňte bloky ve vztahu

Nejen osobní přeměna je nutná! Je třeba zbavit se bloků v současném sexuálním vztahu. Pokud cítíte utlačování, nespravedlnost, bezpráví, konfrontujte se se svým milencem a pročistěte vzduch. Fakt to pomáhá? Že váháte…

„Tuhle jsem pracovala s jedním manželským párem, který se potýkal s finanční nestabilitou. Tu vytvořily jejich partnerské neshody a dohady. Hned poté, co jsme provedli čištění a oba dva si uvědomili, co ve svém vztahu dělají špatně, začalo se jim dařit lépe. Prostě jsme odstranili hlavní blok, který je léta sužoval. A vlastně o něm celou dobu věděli,“ uzavírá sexpertka.

Co říkáte na její radikálně odlišný přístup k vydělávání peněz? Zkusíte mít víc sexu jen proto, aby vám narostlo bankovní konto? Nebo si snad myslíte, že to je nesmysl?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat