5 partnerských párů, které každý nenávidí!

Když báječnou ženskou potká báječnej chlap… Co vznikne? Skvělý pár. A když je to obráceně? Pak se s danou dvojicí nedá normálně vyjít! Které páry by si zasloužily pobyt v polepšovně? Těchto 5 typů berte s rezervou, ničí totiž nervy!

Láska hory přenáší, ale na některé věci prostě nemá šablony. Kdy může zničit léty prověřené přátelství? Stačí, když se kamarádíte s těmito typy partnerských dvojic! Jsou vám povědomé?

1. Obírači

Cit je krásná věc, ale všeho moc škodí. Když jeden po druhém leze jako břečťan, občas ty romantické choutky sklouznou do oplzlosti.

Kdo zná tenhle pár? Laura (28 let): „Naše parta vznikla už před několika lety. Dva její členové se před rokem tak nějak utrhli a začali spolu randit. Nikomu by to nevadilo, kdyby po sobě pořád nešmatali. Je to až nechutný. Kdekoli sedíme, kamkoli jdeme, sledujeme, jak si olizujou hlavy nebo si sahají do rozkroku. Našemu upozornění, ať si to nechají na doma, se jenom vysmívají. Už s nimi nechceme nikam chodit.“

Řešení: Počkat, až tyhle dva přejde sexuální euforie. Nebo se přidat do trojky. Ale to je fakt jenom pro otrlý.

2. Mučedníci

Doma to jde, ale jakmile pár novodobých mučedníků vyrazí ven, dává okolí najevo svoji nespokojenost ve vztahu. Praní špinavého prádla na veřejnosti? Ty haldy košil pokecaných omáčkami mnohdy neberou konce!

Kdo zná tenhle pár? Petra (32 let): „Honza a Lucka se brali před dvěma roky. Doteď to s nimi nějak šlo, ale za posledních pár měsíců na sobě nenechají nitku suchou. Obviňují se, řeší před mnou a před přítelem, kdo co dělá a nedělá, kdo víc uklízí, pracuje, stará se o dítě a tak dále. Je to dost únavný. Rozhodně to není pár, se kterým by šla trávit dovolená nebo jen hloupý víkend na Slapech. Každýmu by z nich praskla hlava!“

Řešení: Nezasahovat do hádek, nestavět se jenom na jednu stranu. (Pravda stejně bude někde uprostřed.) Mimochodem, zásoby alkoholu vám osobně zbagatelizují problémy tohoto páru, akorát pozor na riziko. Můžete skončit na protialkoholním. Radši do zblbnutí opakujte otázku: „Tak proč jste spolu?

3. Divadelní pohromy

Každý se sem tam předvádí, ale co myslíte… Získáte body u přátel jenom za to, že budete zesměšňovat svého partnera?

Kdo zná tenhle pár? Zuzka (29 let): „Už je to pravidlo. Marek ponižuje Kláru za každou kravinu. Nadává jí, někdy i prostě, a ona mlčí a neřekne mu vůbec nic. Párkrát jsem se jí zastala a ve finále to bylo ještě horší. Nemluvil se mnou ani on, ani ona. Později mi řekla, ať se do toho nemíchám, protože to je čistě jejich věc. Dobře, každému co jeho jest, ale vy se jako máte tvářit, že je úplně normální, když manžel vaší kamarádce nadává do krav za vlahé kafe a ona jen klopí oči? Já to teda neumím. Přestala jsem se s nimi osobně stýkat a s Klárou jsem v kontaktu jen po telefonu, když ten její není doma.“

Řešení: Svázat do kozelce a uvázat je k topení aspoň na dva dny. To je dost času na to, aby si to mezi sebou vyříkali. Když tohle neprojde, zařiďte jim členství v ochotnickém divadle. Uvidíte, jak se každý z nich bude realizovat ve své roli dominanta a submisiva.

4. Závisláci

Závislost na péči, lásce nebo přítomnosti druhé osoby běžně existuje. U malých dětí je to fajn, ale neměli by někteří dospělí konečně dozrát?

Kdo zná tenhle pár? Kristýna (34 let): „Lucka nepůjde na kafe, protože čeká na Milana, až se vrátí z práce. Musí jít za mnou spolu. Milan nepojede sám nakoupit. U toho mu musí svítit Lucka. Proč? Těžko říct. Jeden bez druhého se ani nehne. Za tři roky, co jsou spolu, se od sebe neodloučili. Svým způsobem to beru, láska je fajn, ale není tohle přehnané? Dá se říct, že jsem přišla o kamarádku, které jsem se dřív svěřovala. Teď nemám šanci cokoli jí říct, protože on u toho vždycky sedí. A pardon, o svých menzesech nebo sexu se před ním bavit nehodlám.“

Řešení: Objednávka na chirurgii. Do požadavku napište, že žádáte oddělení siamských dvojčat. Nebo se v duchu modlete za jejich rozchod.

5. Slibotechny

Na čem že je postavené přátelství? Sympatie, důvěra, společné zážitky. Všechno tohle jde do kopru, když si jeden z vašich přátel najde do páru toho, kdo nectí žádné hodnoty.

Kdo zná tenhle pár? Jana (32 let): „Řeknou, že přijdou ve čtyři. Hodinu čekáte, nic. Textovka žádná. Voláte jim a dozvíte se, že to nestihli. Fajn. Zapomenete na to, to se stává. Jenže další týden se historie opakuje. Slibují, že už se to nestane. Uvěříte. A naletíte. Sliby - chyby. Ale Kája dřív takový nebyl. Pak potkal Romanu, a jakmile se z nich stal oficiální pár, není s nimi k vydržení. Minulý týden mi řekli, že mi nemůžou přijít pomoct se stěhováním, protože mají chřipku. Jenže kamarádka je potkala, jak si vesele nakupují sportovní věci na nějaký výlet do hor. To pro mě byla konečná.“

Řešení: Vyměnit za někoho, kdo aspoň občas zavolá sám od sebe.

Tak co, přátelíte se s nějakým „potížistickým“ párem z tabulky? A jak to zvládáte?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat