Podvedete HO? Otestujte se!

14.07.2015 | Sex a vztahy

Ačkoli je nevěra automaticky spojována se světem mužů, nemá cenu si namlouvat, že my ženy jsme světice (pokud bychom byly, s kým by muži podváděli?). A i když si myslíte, že vy byste svému partnerovi nikdy „nezahnula“, možná jste v některé z rizikových skupin.

Schválně, jestli se mezi následujícími řádky poznáte. Neznamená to samozřejmě, že pokud ano, budete svému muži nevěrná! Některé studie ale dokázaly, že k tomu můžete být náchylnější než ostatní.

Takže kdy my ženy podvádíme nejčastěji?

1. Když je nám 25… nebo 30… nebo 35…

Ano, kulatiny a půlkulatiny jsou rizikovým věkem. Máme při nich tendenci bilancovat. Co jsme zažily a nezažily, co jsme si užily a neužily, co jsme vyzkoušely a nevyzkoušely… A ano, občas se nám myšlenky zatoulají i na nevěru.

2. Když se přestěhujeme k partnerovi

Na první pohled to nedává smysl. Společné bydlení je přeci výrazem naší lásky! Jenže také je často zdrojem rozčarování a nudy. A pak se do mysli vkrádají nebezpečné myšlenky. Třeba že potřebujeme nějaké rozptýlení, že naše vysněná bublina o dokonalém soužití praskla nebo že tak definitivní krok jako společný život prostě nemůžeme unést a rychle si ještě dokážeme, že jsme přitažlivé i pro jiné muže…

3. Když zjistíme, že nás partner podvedl

Když on, tak já taky. Zdá se vám to dětinské? Jenže takhle často v bolesti a zklamání z toho, že nám partner tak moc ublížil, opravdu přemýšlíme. A někdy myšlenky proměníme v činy.

4. Když nás nebaví sex s partnerem

Nemyslete, že jen muži hledají „zábavu“ jinde, pokud se mu jí nedostává doma! Spousta žen, které jsou dlouhodobě sexuálně neuspokojené, zkrátka touží po milostném dobrodružství. A pod vlivem hormonů k němu také s větší pravděpodobností svolí. Což je další důkaz, že spokojený sexuální život je ve vztahu extrémně důležitý.

5. Když se chceme rozejít

Záměrná nevěra? Ano, i té se dopouštíme. Doufáme, že budeme chyceny při činu (doslova i obrazně – tedy že se nevěra provalí), a získáme důvod pro ukončení vztahu, ze kterého nevíme, jak ven. I toho jsme schopné.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat