Barva spodního prádla odhalí, jaká jste milenka

18.10.2010 | Sex a vztahy

Volba spodního prádla a zvláště jeho barva odhalí na ženu mnohé, podle psychologů také to, jakým typem milenky je. Pokud volí například bílé prádlo, naznačuje, že se ráda přiučí něčemu novému.

Ovšem dnes v oblibě vedou především podprsenky a tanga v tělové barvě. Odpovídá to současnému naturelu mladých žen.

Tzv. nahý styl spodního prádla, které splývá s barvou kůže a je minimalistické, je velmi oblíbený. Podle doktorky Donny Dawsonové odpovídá sexualitě dnešních mladých dívek a žen.

„Odpovídá osobnosti, která je přirozená, bezstarostná, stojí pevně nohama na zemi a je upřímná,“ vysvětluje Dawsonová volbu prádla v tělových tónech.

Naopak výrazné barvy svědčí o jisté dravosti, červené prádlo naznačuje, že dotyčná rozhodně není v posteli plachá, je vášnivá, energická a dramatická. Růžové prádlo nosí ženy submisivní a poddajné, které se nechají vždy vést. Jsou romantické a jemné a potřebují cit. Je zároveň velmi ženská a smyslná.

„Barvy na teplém konci spektra (červená, oranžová, žlutá) vyvolává vzrušení a působí vitálně a může ve skutečnosti zvýšit krevní tlak, srdeční tep a zrychlit dýchání,“ dodává Dawsonová.

Individualistky a velmi silné ženy plné vášně volí prádlo černé barvy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat