Komentáře k článku

Josef 22.10.2010

Myslim si ze kazdemu chlapovi zalezi na tom jak zena vypada, odrazi to hlavne to jak se o sebe stara a tim se muze postarat i o sveho myleho, plne souhlasim s tvrzenim ze muzi se radi prituli a ke kostem se spatne tuli. Nic se nesmi prehanet, moc tuku zavazi, malo je nepohodlne, prehnane a nekdy me z toho co pro to zeny delaji mrazi po zadech, zivot je jen jeden tak si ho uzivejte :) par kilo navic nevadi hodne uz jo, co je par a hodne zalezi uz na cloveku

Petra Josef 22.10.2010

No já osobně budu mít raději partnera při těle, než někoho, kdo píše "svého mylého" s "y"........

Lucie 22.10.2010

A co byste tedy dělal, kdyby ta vaše "dokonalá" přítelkyně začala přibírat ? Pokud byste ji vyměnil, za menší velikost, tak s prominutím jste u mě povrchní hajzl a nic jiného. Záleží vám jen na vzhledu a ne na tom jaká žena je uvnitř. Každá žena ať už vypadá jak chce má krásnou duši a to vy nikdy nepoznáte ... Je mi vás opravdu líto

Zdeněk Lucie 22.10.2010

Lucie, přeji Vám, ať se svou duší a postavou líbíte spoustě mužů. Myslím si, že mnohým mužům nezáleží jen na vzhledu ženy, ale i na jejím vzhledu. A soudíc podle článku "štíhlá postava je pro ženu důležitější než spokojený milostný život" (upoutávka na něj je vedle "našeho" článku, kde toto tvrzení opírají o průzkum, trvající 24 let) je pravděpodobné, že podobně jako já smýšlejí i mnohé ženy - pravděpodobně ale ty štíhlé..

Mirek 21.10.2010

Článek na mě působí jako takové pohlazení pro ty líné a tlusté - vždyť se nic neděje, že.. Souhlasím se Zdeňkem. Nemluvím tu o tom že musí být žena vychrtlá, ale abyste si slečny, dámy a paničky nevyložily "holka krev a mlíko" špatně! Ne každému se líbí, "uplácat si cokoliv kdekoliv" ;)

Zdeněk 21.10.2010

Dámy-tento text (tedy článek) bych nepodepsal..Mám přítelkyni moc rád-ale aby mi nevadilo to, že z velikosti 36 dorostla do čtyřicítky..to opravdu nehrozí (a je mi 52 let)

Petra Zdeněk 21.10.2010

Takže Zdeňku, kdyby přibrala dejme tomu 15 kilo, což by té vel. 40 odpovídalo, tak uděláte co? Budete ji nutit zhubnout, nebo ji rovnou vyměníte za model velikosti 36?>:(

n Zdeněk 21.10.2010

v tom případě jsi starý povrchní dědek, kterému nejde jen o to, jaká žena je,ale hlavně o to jak vypadá!..a s tím jdi s prominutím do prdele.každá žena je svým způsobem krásná,ať už váží 45 nebo 80 kg. to si uvědom.

Zdeněk Petra 21.10.2010

Má prvotní reakce na Váš příspěvek, Petro, byla, že bych ji na místě zastřelil.. Ale - člověk nepřibere 15 kg ze dne na den. Tuk je lehčí než voda - proto 15 kg znamená cca 2 kbelíky tuku.. Nyní přítelkyni chválím, že vypadá skvěle - a věřím, že nebudu muset nikdy přemýšlet nad tím, co bych dělal v okamžiku, kdy by vážila o 15 kg více..:-D

Zdeněk n 21.10.2010

Vážená nepodepsaná, nelíbí se mi silné ženy již od mlada - působí na mne asexuálně. Tím ovšem nechci říct nic jiného, než že nesouhlasím s obsahem článku - takže pokud autorka článku hovořila za muže, cítil jsem potřebu se z toho vyvázat..

katka Zdeněk 23.10.2010

Souhlasim s chlapskym nazorem, pokud zena neni nemocna a ma dvacet kilo navic, tak je to vysledek vecerniho sezeni u Ordinace v ruzove zahrade v kombinaci s hamburgrama, lenosti a neschopnosti neco se sebou udelat. Ja jsem zhubla ctrnact kilo, protoze uz me proste nebavilo bejt tlusta a nic hroznyho to nebylo. Misto televize sport, misto rychlyho obcerstveni zelenina a za rok bylo po problemu. A verte mi, ze je mnohem vetsi slast koupit si dziny velikosti 36, nez nejaka kachna s knedlikama :-))

Jana katka 26.10.2010

já si hlavně myslim, že velikost 40 je velikost, kdy člověk neni v žádnym případě tlustej! Kdo má čtyřicítku je šťastnej člověk, protože je akorát!

Holcicka Jana 21.12.2010

Myslim, ze co pisete je velmi zavadejici. Ja se snadno vlezu do cisla 36 i 34. Jenze!!!mne jeste nebylo padesat, taky mi jeste nebylo 30 a nejsem po diteti. Takze; s vekem pribyvaji kila a to hlavne po prechodu. Myslim, ze zhodnotit starsi zenu jako tlustou a neatraktivni jen protoze nema velikost 36 je podle mne naprosto hrube a netaktni. Kazdy extrem je spatne. Kdyz ma rad nekdo zeny, ktere sotva projdou dverma, neni to bezny a vsichni ho maji za uchylaka..ale co ti, kteri vyhladavaji vyhubla devcata, ktera se naopak protahnou i pod dvermi zavrenymi. Nezlobte se panove, kteri prave na devcata s BMI pod 15 trpite, tato devcata zpravidla trpi anorexii a bulimii, i kdyz to nechcete slyset. Nejsou psychicky zdrava a pomalu se zabijeji. A delaji to kvuli vam. Znam tyto devcata ze sveho okoli. Nesoudim je. Jen mi jich je opravdu lito. Az prijdou veci, ktere zenam bezne kila navic hodi, jako je tehotenstvi, nebo vek, budou velmi psychicky trpet..;*(

petulka katka 06.07.2011

Ahoj Kateřino ani nejsem to nedocetla a uz si myslim ze jsi velice hloupa zena. Nezlob se na me ale se svyma 75 kilogramy a vyšce 171 jsem velice spokojena a vis proc? Protoze jsem zdrava chlapum se libim mam dost vysoke sebevedomi i kdyz podle vas a mnohych z vas bych mela zhubnout, tak uz se o to pokouset nebudu protoze se nehodlam trapit a mnohem raci místo malinkatych dzinu si koupim o trosku vetsi a tu kachnu si mohu dat a ty kalhoty si koupit mhu taky tak co ty mas jen jednu radost ja mam dve a nejhnusnejsi co jsi napsala je to ze si myslis ze kazda co je silnejsi je jen lina a kouka na ordinaci s fast foodem ....mnoho zed muze jit dene jen zeleneninu a nikdy nezhubnou at chteji sebe vic a vim to zvlastni zkusenoti a cele me rodiny bohuzel mame plnostihlost v genech, nekdo zase ma stisnou zlazu a nemoci proc clovk je silnejsi je mnohem vic nez jen lenost proto si myslim ze to co jste napsala je dost ubohe!!!!! Myslim si ze hlavni je jestli ta zena je zdrava a ma se rada nerikam ze byt tlusta je o.k to urcite netvrdim take netvrdim ze by meli sedet a nic nedelat ano je dobre neco delat aby jsme nebyli mo tluste ale nemusime byt hubene mluvim ze sve skusenosti je mi 19 let aby jste vedela a mladi kluci jsou jak vite dost povrchni ale kdyz jsem se sebou spojena chodim upravena hezky oblecena tak musim rict ze se libim vetsine svych kamaradu a nikdy ikdo nemel problem ze mam par kg navic spis naopak davaji me prednost predtemi hubenymi slecnami ktere se akorad jen sleduji a nejsou ani zdaleka tak sebevedome jako ja a vite proc protoze mam pekna velka prsa, peknou velkou prdelku a pekne brisko i kdyz je tam nejaky ten faldik takze vam preji mnoho uspechu s vasi velikosti 36 a ja si necham radeji tu 40 i stou kachnou a budu verte mi porad spokojenejsi nez vy:-P

stafička petulka 06.07.2011

Tak nevím, měřím 175cm, mám kolem 80-ti kilo a nevadí mi to.. Baculka jsem byla vždy a - ať slečna s hamburgrovým názorem promine - před porodem jsem dokázala shodit z 92 na 68 kg.. Cítila jsem se pořád dobře.. Ve váze 92 mě nic nerozhodilo, v 68 kilech jsem byla jak ,,motorová myš´´.. pak přišlo těhotenstvía to co jsem zdárně shodila mám opět téměř nazpět. nijak mě to nemrzí, mám zdravého chlapečka, Ordinaci nesleduji a fast food nejím. Jím všechno v přiměřeném množství, hýbám se celkem dost - což ani jinak nejde, když máte hyperaktivního drobka a domácnost :-) Přesto nehubnu, sladkému neholduji a kachnu se zelím nejím :-) ani tučné maso.. přsto mi přítel řekl, že jako ,,anorektička´´ se 68-mi kily jsem ho přitahovala mnohem méně než jako baculka :-) A oravdu to netvrdí jen aby mě uklidnil, nestěžuju si, s váhou hjsem spokojená.. A je velmi příjemné slyšet, že mám nejhezčí prdelku na světě i když do velikosti 36 mám opravdu hodně daleko.. A pro slečnu hubnoucí - nikdy jsem problémy s muži neměla. Vždy je problém to, co jako problém prezentujete:-);-)

Lucia Zdeněk 11.08.2011

docela s vámi souhlasím.... je to jenom váš názor Zdeňku..a každý je nějaký a myslím si, že zrovna váš názor není tak úplně mimo..mě by se taky nelíbilo, kdyby můj protějšek, který vážil třeba 70 kg najednou přibral na 90kg ..přišlo by mi to taky méně atraktivní..;):-)

Martin 21.10.2010

nevím, proč je tam modelka vykládána jako kost a kůže....vy se snad bavíte o ženě, která má 130 kg??? :))

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat