Muži plní přání žen nejochotněji v šest odpoledne

21.10.2010 | Sex a vztahy

Pokud ženy chtějí po muži splnění přání, u něhož je velmi pravděpodobné, že bude jejich milý protestovat či odmítat, pak by jej měly zkusit vyslovit v šest hodin odpoledne. V tuto dobu totiž pánové podle biorytmů plní přání druhých nejochotněji. Dokonce i ochotněji vykonávají domácí práce.

Naopak nejhorší z tohoto hlediska je třetí hodina odpolední, v tu dobu je téměř jisté, že muž na žádost odpoví negativně.

Podle studie britské společnosti Bayer Schering Pharma podléhá lidská psychika biorytmům a každý člověk během dne přirozeně zažívá několik vln emocionálních vzestupů a pádů.

„Každý cyklus biorytmu je ovládán mozkem, který řídí jaký hormon a jaké jeho množství bude produkováno, aby byly tělesné funkce v rovnováze. Velká většina pocitů fyzických, intelektuálních a emocionálních je řízena právě biorytmy,“ vysvětlila psycholožka Evie Bentleyová.






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat