Nový elixír mládí a zdraví? Denně orgasmus!

Kdo nechce vysedávat u lékařů a chce být do vysokého věku fit, musí o své zdraví pečovat. Receptů existuje řada. Třeba zařazením jablka každý den do jídelníčku se člověk chrání před nemocemi nejrůznějších druhů. Nová studie ze Severní Karolíny ale nabízí příjemnější elixír mládí a zdraví – orgasmus.

Lidé, kteří zažijí při milování aspoň 200 orgasmů ročně, žijí déle a vypadají o šest let mladší než jejich vrstevníci bez sexu.

Experti z Duke University v Severní Karolíně prokázali, že mezi počtem orgasmů, všeobecným zdravotním stavem a dlouhověkostí existuje pozitivní vztah. Čím více orgasmů člověk má, tím je zdravější a žije déle.

Orgasmus pomáhá rychle zbavit se všech tenzí a napětí fyzického i psychického rázu, protože po vyvrcholení dojde k uvolnění řady hormonů působících jako relaxans. Orgasmus také pomáhá usnout, po jeho skončení se tělo opět působením hormonů a poklesem tlaku přepíná do režimu spánku. Orgasmus navíc dokáže léčit i depresivní stavy, neboť během vyvrcholení se uvolňují endorfiny. Navíc se uvolňuje také hormon DHEA, který posiluje imunitní systém. A osoby souložící často a pravidelně mají rovněž více imunoglobulinu A. Milování posiluje svaly, zvláště v urogenitální soustavě ženy. Orgasmus navíc dokáže díky oxytocinu ulevovat od bolesti a dále posiluje krevní oběh a snižuje riziko některých typů rakoviny, zvláště prostaty.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat