Komentáře k článku

deeana 13.08.2017

Zajímavá novinka

Monalisa 06.08.2017

Vlasy trpí v létě (slunce, koupání u vody a častější mytí ) i v zimě (přechody z tepla do zimy, suchý vzduch z topení a na krku se třou o límce), takže péče je třeba celoroční.. Já mám dlouhé blond vlasy, které jsou často chválené. Pravidelně jednou za 2 měsíce mi kadeřnice dobarví odrosty, zastřihne konečky, zbytek udržuji sama, vlasy myji 2 krát týdně, používám kvalitní šampon a masku, opatrně rozčesávám, žádné další přípravky na vlasy neplácám, abych je nezatížila, vlasy nefoukám, nekulmuji ani jinak neničím. Jednou týdně použiji olejíček a nechám působit přes noc. Zdravě jím a občas si koupím v lékárně vitamíny na vlasy. Vlasy jsou hezké, lesklé, pevné i v koncích. Je to jednoduché, jen je třeba jim věnovat tu správnou péči.

Hanyna 04.08.2017

Zima, ani léto (sluníčko) vlasům moc neprospívají. Vlasy potřebují větší péči. Ale vyplatí se to! Vlasy jsou naší ozdobou*4*

helus 03.08.2017

O vlasy více pečuji v létě.

honzik 03.08.2017

v létě dostávají vlasy hodně zabrat a u moře je to nejhorší

glady 03.08.2017

;-);-)

kajinek 03.08.2017

Snažím se o vlasy pečovat

nea 03.08.2017

Ať používám co používám tak objem na vlasech mi po umytí vydrží tak jeden den. Mám velice jemné vlasy.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat