Vlasy v létě: Jak je proměnit v nádhernou hřívu?

03.08.2017 | Testování

Která žena by netoužila po krásných a zdravých vlasech? Jenže teď v létě dostávají naše prameny pořádně zabrat. Co jim dopřát a jak je proměnit v ozdobu, díky níž se za vámi budou všichni otáčet?

Péče v létě

Správné mytí


Pravý letní účes? Vykouzlíte ho hravě s Beach Style Hair Spray od Dermacol!

Nemyjte si vlasy v létě každý den, tedy pokud to není opravdu nutné. Šampony totiž dokážou vlasy vysušit. Zkuste je používat obden, ostatní dny na vlasy naneste jen kondicionér. Jestliže vás trápí mastné vlasy, zkuste někdy vyměnit klasický šampon za suchý.

Vhodná péče

Už jsme nakousli, že je třeba dopřávat vlasům péči v podobě kondicionéru. Používejte jej pravidelně. A nezapomínejte na nejrůznější masky, které sluncem a solí (chlorem) trápeným vlasům dodají potřebné živiny. Vlasy splachujte vlažnou, ne horkou vodou.

V hlavní roli nůžky

Nebojte, nebudeme vás přesvědčovat, abyste se na léto vzdala své dlouhé hřívy. Jen pamatujte na zastřižení konečků! Ty se totiž mohou začít třepit, vlasy pak budou náchylnější k poškození, začnu se lámat… Raději tomu předejděte a dopřejte vlasům „zástřih“.

Pro vlny jako od moře

Jak dodat v létě vlasům dokonalý vzhled? Dopřejte jim vlny jako od moře! Že máte dovolenou již za sebou nebo vás čeká jen chalupa v českých luzích a hájích? Nevadí! S tím správným stylingem dosáhnete efektu plážových vln snadno a rychle. Přípravkem, který vlasy nejen promění v sexy hřívu, ale navíc o ně pečuje a chrání je před škodlivým UV zářením, je Beach Style Hair Spray od Dermacol. A právě ten mohly vyzkoušet i naše testerky. Jak se jim osvědčil?


Naše testerky byly s Beach Style Hair Spray spokojené!

Musím velice pochválit krásnou vůni opravdu se povedla. Co se týka vlastností, tak je to vynikající tužidlo. Když jsem si ho nastříkala do vlhkých vlasů a vyfoukala v předklonu, udělalo to i z mých jemných a ne moc hustých vlasů hřívu, která mi takhle vydržela i 3 dny. Líbí se mi taky, že nemastí vlasy,“ pochvalovala si testerka runka.

S tímto přípravkem jsem velmi spokojená! Sprej se velmi jednoduše a pohodlně aplikuje na mokré vlasy, které se trochu pomačkají a nechají volně uschnout. Po uschnutí se vytvořily jemné vlnky a vlasy opravdu vypadaly jako po koupání v moři :) Jako další výhodu oceňuji ochranu před UV zářením, takže na léto je tento produkt opravdu skvělý. Vůně je také velmi příjemná,“ napsala testerka Lucie.Vondrysková.

Sprej na vlasy Dermacol příjemně voní a má mírné tužící vlastnosti, které připomínají účinek mořské vody. Otázkou je, co je vlastně cílem tohoto produktu? Ochrana vlasů před UVA/UBA? Tužící efekt nebo parfemace? Funkčnost UV filtrů laik na vlasech, troufám si tvrdit, nepozná. Mírné tužící a parfemační vlastnosti produkt má. Přidávám i stanovisko pozorovatele: Manžel byl z vykreslení mých vlnitých vlasů po aplikaci nadšený. Oceňuji, že Dermacol v porovnání s konkurencí zvolil barevný obal a díky tomu nemusel barvit samotný produkt, aby výrobek byl pro uživatele na prodejním pultu zajímavý. Zájemcům, kteří si chtějí připomenout nebo ozkoušet moře ve vlasech, tento produkt doporučuji,“ shrnula testerka bokul.

Díky tomuto produktu se mě každý ptal jak jsem docílila takového efektu, že mám účes jako na pláži. Návod byl jednoduchý a já jsem bez problémů zvládla aplikaci a byla s výsledkem spokojená. Účes se však nehodí úplně všude, ale myslím, že na dovolenou k moři, bych těžko hledala lepšího společníka,“ přidala se testerka inutec.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat