Jaká kamarádka je pro vás ta pravá? Napovědět vám mohou i hvězdy

09.09.2019 | Vztahy

Jakou kamarádku potřebují Panny a s kým si skvěle rozumějí Kozorozi? Víme to!

Beran

Potřebujete někoho, kdo s vámi udrží krok. Doslova. Jste velmi energické znamení a nesnesete nudu. Nevydržela byste dlouho s někým, kdo není tak akční jako vy.

Býk

Máte od přírody tendenci se o starat o druhé, a tak vám bude vyhovovat kamarádka, která dokáže vaši péči plně ocenit, ale která vás – jako hrdé znamení – nezahrne přehnaným obdivem.

Blíženci

Máte občas pořádně ostrý jazýček, a tak byste nemohla mít za kamarádku někoho, kdo by si vaše vtípky bral příliš osobně a neustále se urážel.

Rak

Nebojíte se dávat najevo své emoce, a tak oceníte kamarádku, které nebudou vaše občasné výbuchy smutku či radosti přivádět do rozpaků, ale která naopak ocení vaši otevřenost.

Lev

Milujete zábavu a společnost, a tak byste nemohla mít za kamarádku někoho, kdo by nejraději proseděl celý večer doma u televize a z nových zážitků by měl spíš strach než radost.

Panna

Jste silné osobnosti, ale občas sklouzáváte k vážnosti a uzavřenosti. Proto ve svém životě potřebujete kamarádku, která vás přinutí opustit „ulitu“ a užívat si života.

Váhy

Máte kolem sebe spoustu známých, ale tu pravou kamarádku máte jen jednu. Musí to být někdo, kdo vám rozumí beze slov a kdo je k druhým stejně štědrý a otevřený jako vy.

Štír

Ráda zkoušíte nové věci a pouštíte se do nejrůznějších dobrodružství. A tak vaše kamarádka musí mít smysl pro objevování nových věcí a aktivit.

Střelec

Jste od přírody optimisté a jen máloco dokáže zkazit vaše nadšení pro nové věci. A tak byste vedle sebe nesnesla kamarádku, která je pesimistická a skeptická ke všem aspektům života.

Kozoroh

Přátelé jsou jako vaše rodina, a tak potřebujete po svém boku kamarádku, které nebude vadit, že ji tak nějak „adoptujete“ a zahrnete do své rodiny.

Vodnář

Milujete svou nezávislost, a tak potřebujete, aby vám kamarádka poskytla dostatek svobody. Také je nutné, aby stíhala tok vašich myšlenek, v nichž jste neustále ponořená.

Ryby

Jako znamení, které rádo objevuje, ale nerado riskuje, potřebujete kamarádku, která bude vaší věrnou parťačkou a nebude vás nutit zbytečně riskovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat