Komentáře k článku

Zdeněk 16.08.2011

asi mu nedáváš vše co chce.... jsi stále stejně sexy jako když jste se potkali? nezanedbáváš se?

pepa 03.08.2011

jo a kdo chce vědět co to je za blba co to tu napsal at se koukne na FB : josef larva hajek ale lidi láska neni nic XD

pepa 03.08.2011

:D co to je samí disco to neni nic a když si myslel člověk že potkal tu pravou tak nic láska co to je?Je to jen blbej cit bez kterýho se dokáže člověk obejít a jestli ne tak nevim ale mě už to přestává bavit tenhle život jen pořád někoho slišim mě hřeje láska a já si tak řikám to je blb dit je to jen picit co na tom lidi vydej.A jestli si tet řikate co to napsalo za blba tak si to myslete ale je to muj názor a je to realita >:(

Nikita 17.07.2011

Já jsem chodila po různejch akcích a on bydlí vedle ve vchodě, už to nějak vypadá,ale ještě nemám vyhráno,ale já si věřím, dostanu ho! A když ne, tak budou jiný... Ale to je zvláštní... Asi jsem o něm musela zakopnout. První chlap v mým životě, kterej je fakt ideální a to má taky bříško a vůbec mi to neva.

lukino 12.07.2011

Zatial som bol vždy zbalený, asi neviem baliť /dievčatá/ a potrebujem byť zbalený ... *1*

lukino 12.07.2011

Na disco sam nejdem, v robote su samí chlapi a v práci som do cca do 17 - tej . Chuť na podujatia alebo šport by bola len keby som mal s kým. A tak trávim chvíle pri PC ,Tv alebo pri malej neteri. Som nefajčiar, nepijem a mám 25 r., PRíLEžITOSť NA ZOZNAMENIE MINIMUM.

nikola 03.07.2011

a co mam dělat když sem ho našla a on si chodí za jinou ??;*(;*(

ubzed nikola 04.07.2011

najít si jiného nebo zabojovat a dokázat mu, že o tu jinou vlastně nestojí a celou dobu touží jen po vás

ubzed 20.06.2011

Spíš to bude tím, že hledá na špatném místě - abstinenta, domácí typ asi nenajde na zábavě nebo v baru, tak jako sportovce většinou nepotká v knihovně a správného pařmena v mléčném bistru :-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat