Proč jste ještě nepotkala Toho Pravého?

10.06.2011 | Vztahy

Také vám říkali, že na vás někde čeká vaše druhá polovina, s níž jste si souzeni? Jenže tahle půlka je i přes roky hledání někde zalezlá a ne a ne vylézt? Možná jen špatně pátráte…

Jak to, že některé ženy najdou Toho Pravého, aniž by se nějak snažily hledat, a jiné stráví léta pátráním, ale výsledek se nedostaví?

1.    Moc hr

Začít po několika týdnech randění mluvit o společném životě, počtu dětí, které spolu budete mít, a podobně může spoustu mužů spíše vyděsit než pozitivně naladit. Neberte každý vztah příliš vážně, nevkládejte do něho veškeré naděje na svou šťastnou budoucnost.

2.    Vybíravá

Samozřejmě není dobré spojit svou budoucnost s alkoholikem, násilníkem nebo třeba workoholikem, ale nedat šanci muži jen proto, že nevydělává 50 tisíc měsíčně, není právě atletický typ nebo nemá tituly ze tří univerzit, může znamenat promarnění mnoha dobrých příležitostí. Zkuste někdy kývnout na pozvání na schůzku od muže, který vzhledem nesplňuje vaše tajné představy.

3.    Panenka v koutě

Možná je to nedostatkem příležitostí, že jste stále single. Budete-li sedět doma, těžko někoho potkáte, natož Toho Pravého. Takže neodmítejte pozvání na nejrůznější společenské události, nebo třeba požádejte přátele, aby vás s někým seznámili.

4.    Nesebevědomá

Zdravé sebevědomí je základ úspěchu. Budete-li na schůzce působit vystrašeně, nevzbudí to u muže příliš dobrý dojem. Takže buďte okouzlující – usmívejte se, dívejte se svému protějšku do očí, konverzujte, nechte zkrátka nervozitu doma (nebo ji alespoň šikovně zamaskujte).
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat