7 nejkrásnějších „poprvé“ v novém vztahu

21.03.2017 | Vztahy

Když jsme čerstvě zamilovaní, zdá se nám krásné úplně všechno. Ale přesto zažijeme několik situací, kdy se s námi zatočí celý svět, máme pocit, že dokážeme všechno, co si zamaneme, a že jsme nejšťastnější lidé pod sluncem. Které to jsou?

Tak například, když muž či žena vašich snů poprvé…

…vám napíše SMS zprávu.

Máte za sebou schůzku a doufáte i v druhé rande – a najednou se ozve známý zvuk mobilu. Je to on/ona, nebo není? V žaludku pocítíte jemné lechtání, chvějí se vám ruce a v srdci máte velkou naději. V okamžiku, když zjistíte, že odesílatelem je skutečně pan božský/slečna  dokonalá, prožíváte chvíli čiré radosti.

…zavolá.

Konverzace prostřednictvím SMS zpráv má sice svoje kouzlo, ale ten okamžik, kdy se rozezvoní telefon a vy na druhém konci poprvé uslyšíte hlas svého milého/své milé, to je okamžik, který vás vynese až do oblak. Láska je zkrátka kouzelnice.

…zazvoní u vašich dveří.

Zvuk zvonku, poslední pohled po bytě, zda je vše připraveno k večeř ve dvou, rychlý pohled do zrcadla, jestli vypadáte podle svých představ, a už otevíráte dveře. Za nimi, jak moc dobře víte, je muž či žena vašich snů. A to je naprosto úžasný pocit!

…vás chytne za ruku.

Romantická procházka je v okamžiku, kdy vás váš milý/vaše milá poprvé vezme za ruku, najednou povýšena na dokonalý zážitek. Kdo by si všímal krás města či přírody, když si může užívat toho něžného, ale i velmi vzrušujícího doteku! Všichni vidí, že k sobě patříte, a vám je krásně na světě!

…vás políbí.

První opravdový polibek (tedy ten z lásky, na ústa, nikoli cudný na rozloučenou po první schůzce) je vždycky velká událost. Kdy k němu dojde? Jak se vám bude líbit? I ono napětí před polibkem má svoje kouzlo. Ale to chvění, které ucítíme, když se naše rty poprvé setkají, tomu se nic nevyrovná.

…se s vámi poprvé pomiluje.

Není třeba si nalhávat, první sex mezi partnery nemusí být vždy jako z románů červené knihovny, občas je trochu rozpačitý a ne vždy se vše povede tak, jak bychom si představovali. Ale i tak je ono „poprvé“ zážitkem, který si budeme dlouho pamatovat. Prvně jsme si opravdu fyzicky blízcí a sdílíme spolu tělesnou intimitu.

…vás po milování drží v náruči.

A když už jsme u intimity – oné blízkosti, kterou pocítíte, když vás váš partner/partnerka poprvé drží po milování, šeptáte si zamilovaná slůvka a je vám prostě nádherně, té se máloco vyrovná!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat