Jak skončit vztah snadno a rychle: Takhle budete zase brzy single

31.05.2017 | Vztahy

Zaručených návodů, jak udržet při životě funkční partnerský vztah plný citů, respektu a lásky, existuje spousta. Tak proč se jednou nepodívat také na nějaký, který vám poradí, jak vztah pomalu, ale jistě proměnit v minulost?

Je to snazší, než si myslíte! Stačí se držet následujících rad a za chvíli už budete zase single.

Mluvte jen o sobě

Kdykoli se s partnerem/partnerkou vidíte, mluvte o tom, co se vám stalo, co si myslíte, jak by věci podle vás měly fungovat… Hlavně svou druhou polovičku nepouštějte ke slovu. A když začne taky něco rozprávět, prostě se otočte a vyjděte z místnosti. Ne abyste ho/ji poslouchali, vždyť jde o vás, ne o ně.

Travte spolu každou vteřinu

Nalepte se na partnera/partnerku jako klíště a dožadujte se jeho pozornosti prakticky neustále. Že by chtěl/chtěla mít čas i na sebe? Jak to? Vždyť má vás! Jednou jste ve vztahu, tak ať se vám pěkně věnuje! Na co koníčky nebo přátele, když vy mu/jí přece poskytnete vše, co potřebuje!

Pomlouvejte ho/ji u přátel

Nikdo není dokonalý, takže je jasné, že ze sebe tu frustraci musíte nějak dostat. Pěkně zavolejte přátelům a postěžujte si, jaké máte vedle sebe nemehlo a budižkničemu. Dělá to přece každý, však se to vaše drahá polovička nedozví, no ne?

Hlavně neděkujte

Po těch letech je snad zbytečné poděkovat, když vám partner/partnerka připraví kávu – však je to samozřejmé, že partneři si navzájem dělají různé služby. To by byl člověk jak papoušek a nic jiného kromě „děkuju“ už snad ani neříkal. Zbytečné plýtvání slovy!

O rodině na rovinu

Nesnášíte jeho matku, její sestra vám přijde jako ztělesněná noční můra. Přece si to nebudete nechávat pro sebe! Ve vztahu má vládnout upřímnost, tak partnerovi/partnerce pěkně popište, co si myslíte o té jeho/její bláznivé rodině! Nějaká diplomacie nebo milosrdné lhaní jsou přece dávno překonané zbytečnosti.

Poukazujte na chyby

Chybami se člověk učí, to je stará známá pravda. A jak jinak by se partner/partnerka dozvěděli, že dělají něco špatně, kdybyste jim to pěkně neřekli? Zapomeňte na chválu, ta je pro slabochy, charakter přece zocelí upřímná kritika bez servítků. Hlavně aby muž/žena po vašem boku věděli, v čem jsou nemehla!

Ventilujte stres

Měli jste pořádně stresující den, a tak je potřeba si ho pěkně vybít. Od čeho jsou naši partneři/partnerky, no ne? Přece nám mají stát po boku „v dobrém i zlém“, no a zrovna přišlo to zlé. Tak ať si to také pěkně užijí. Na koho jiného byste se asi tak měli rozkřičet nebo si na něm vylít vztek? Jednou se rozhodli stát po vašem boku, tak s tím museli počítat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat