Co raději nikdy neříkat okolí o svém vztahu

08.06.2017 | Vztahy

Je důležité mít ve svém okolí člověka, kterému se můžeme svěřit prakticky s čímkoli, aniž bychom se báli, že nás bude soudit nebo že se setkáme s nepochopením. To jsou ostatně základní předpoklady, aby byli dva lidé nejlepšími přáteli. Ovšem spousta z nás má tendenci svěřovat se s citlivými informacemi i lidem, kteří do této kategorie nepatří. Co byste neměli svým známým prozrazovat o vztahu s partnerem či partnerkou?

Následující okruhy informací jsou určeny pouze pro ouška nejlepších kamarádek a kamarádů, kterým stoprocentně věříme, kteří nás znají a u nichž jsou naše tajemství v bezpečí. Vykládat je známým na oslavě se prostě nehodí!

Každá hádka za poslední týden

Všichni partneři se hádají. Ale pokud strávíte odpoledne popisováním každého sporu, který jste s partnerem/partnerkou v poslední době řešili, nemůžete se divit, že od vás za chvíli všichni utečou. Jednak to není právě téma pro zábavnou konverzaci, jednak byste si měli uvědomit, že o své drahé polovičce vytváříte poměrně nelichotivý obraz. A vlastně o celém svém vztahu i sobě. Něco takového nejspíš nechcete…

Zdravotní problémy

Pokud se váš partner/partnerka potýká se zdravotními potížemi, pak pečlivě vybírejte, komu o nich povíte. Především u duševních problémů buďte na pozoru. Vaše drahá polovička totiž vůbec nemusí být připravena o svých potížích mluvit. Zdraví je velmi citlivou oblastí, tak na to pamatujte.

Rodinná dramata

Možná už máte plné zuby toho, jak se k vám chová váš tchán či tchyně, sestra vašeho milého/vaší milé vám leze svými intrikami krkem… Ale do světa to neroztrubujte! A už vůbec se širokému okolí nesvěřujte například s temnou minulostí některého z členů vaší či partnerovy/partnerčiny rodiny, případně s tajemstvími, která nejsou vaše, i když je jako součást rodiny o nich víte.

Milostná aféra bokem

Dívejte se na to pragmaticky – čím víc lidí bude o vaší nevěře vědět, tím vyšší existuje pravděpodobnost, že se vaše aféra dostane i k uším vašeho partnera/vaší partnerky. A to nejspíš nechcete. Nejlepší kamarádce/kamarádovi se samozřejmě svěřte, ale jinak svou touhu vyvolávat svou novou lásku do světa zkroťte. Mohla by mít velmi nepěkné následky.

Pikantnosti ze sexuálního života

Být otevřený v oblasti sexuality vůbec neznamená popisovat šťavnaté detaily z vašeho milostného života kolegům na party. Především takové detaily, které zahrnují i méně obvyklé praktiky apod. Že má váš partner rád, když si nasadíte červený latexový obleček nebo když mu pořádně nasekáte jako neposednému žáčkovi, není dobré vykládat na potkání.






Celkem 8 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat