Nejlepší letní rande. Vyměňte rybník za originální romantiku

15.07.2017 | Vztahy

Přemýšlíte, co v létě se svým milým či svou milou podniknout? Vyrazit k vodě, na piknik či zahrádku své oblíbené kavárny vám nepřijde tak zajímavé? Pak pro vás máme několik tipů na originální rande, na kterém si užijete spoustu zábavy i romantiky!

Tradiční pouť

Pamatujete na tradiční vesnické poutě, na které jste chodívali v dětství u babičky? Pak vězte, že i když dnes vypadají trochu jinak, pořád mají své kouzlo. Najdete na nich „velký řetízák“ i létající labutě, svezete se na autodromu…  Zkrátka a dobře si připomenete ony bezstarostné dny dětství, kdy vás nic netrápilo a bylo vám prostě dobře. A s partnerem si užijete spoustu zábavy.

Láskyplná bitva

Je na vás pouť málo akční? Pak zkuste paintball! Možná to není příliš romantická zábava, ale rozhodně se při ní nebudete nudit. Abyste nemuseli bojovat proti sobě, přizvěte ještě nějakou dvojici – a vyzkoušejte si, jak jste s partnerem/partnerkou zdatný tým na „bitevním poli“.

Kuželkové odpoledne

Máte ve svém okolí bowlingovou dráhu? Tak proč toho nevyužít! Nepotřebujete žádné zvláštní sportovní nadání, ale probudíte svého soupeřivého (ale třeba i týmového) ducha a ještě se budete královsky bavit.

Golfový turnaj

Samozřejmě nemusíte nakoupit golfovou výbavu a vstoupit do golfového klubu. Prostě si najděte, kde máte nejbližší hřiště na minigolf, a oddejte se tomuto sportovnímu klání, při kterém vůbec nejde o to, kdo vyhraje (pokud to zrovna nejste vy, že), ale o to, abyste se co nejvíce nasmáli.

Košíčky v akci

Badminton také patřil ke sportu našeho dětství. Není divu. Vlastně k němu nepotřebujete nic víc než rakety a košíčky. Ideálně byste měli ještě pořídit síť, ale upřímně – vystačíte si i bez ní. Takže najděte nejbližší trávník a rozehrajte malý turnaj!

Závodní dráha

A co takhle motokáry? Neříkejte, že jste je jako dítě nemilovali nebo po nich alespoň netoužili. Dnes už existují dráhy, na kterých můžete s partnerem/partnerkou prověřit své síly a řidičské umění. Dokonce i pro ty, kteří se v řízení zas tak nevyžívají, je to skvělá zábava!

Sousto pro mozek

Slyšeli jste už o takzvaných únikových hrách? Pak vězte, že při nich pořádně zavaříte mozkové závity a ještě se královsky pobavíte. Taková hra vás zabaví na celé odpoledne a prověří, jak dokážete s partnerem/partnerkou spolupracovat. Jen zkuste zapátrat na internetu, zda se nějaké centrum nabízející únikovou hru nenachází někde poblíž vás!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat