Komentáře k článku

Marek 10.08.2017

Každý má rád něco jiného.Mě osobně se nelíbí hubené ženské.Ty jsou líné něco dělat.Jen samá paráda .Jak se co nejlépe obléknout aby byla in pro ostatní.Každý týden na gelovky a na kafíčko a doma bordel jako v tanku.Takovou už jsem mel třikrát udělal jsem změnu zlatý střed.Prsa má vlastní přírodní nééé silikon .Bez namalování vypadá skvěle.Ta předchozí musela být namalovaná pořád. 10kg makeupu na hubě.:-P Dnes jsem spokojen uklízeno ,uvařeno supr žena<3.Je to jen z mé skušenost a můj názor

tut Marek 28.08.2017

Marku, blahopřeji.

Monalisa 10.08.2017

V článku nebyla řeč o velkých zadnicích ani o velkých prsou (které bez podprsenky padnou proklatě nízko). Taková žena nevypadá atraktivně, ale hlavně vypadá bohužel jako vlastní matka:-( Nezlobte se na mě, ale neznám takového chlapa, který by se za takovou ženou byť jen otočil. V domácnosti pochopím, tam je to vyčůranost od chlapa, taková žena bude vděčná za to, že má "svého"chlapa, a pro takového by se rozkrájela.. Myslím, že štíhlá, sebevědomá je v kurzu více, proto si chlapi po 40 hledají o generaci mladší štíhlé blondýnky:-) ne opak.. Byla řeč o správném poměru pasu a boků, tj. pas 60 , boky 90:-) Žádný vyklepaný tuk, celulitida, visící zadnice a visící prsa. Vše pevné a ve správném poměru a na svém místě:-)

deeana 11.08.2017

zajímavé

Jíťule 13.08.2017

Co člověk, to jiný názor...

LEA 24.08.2017

Parametr ŠÍPR (Šířka P...)je opravdu důležitý.

kamarád 26.08.2017

Ta fotka je opravdu přitažlivá... Jen kdyby nebyly ty ženské často tak protivné... :-)

čuk 28.08.2017

Vidíte. A já myslel, že taky záleží na inteligenci té dotyčné. Ale vidím, že mé obyvy, abych neměl bylý děti , jsou zcela zbytečné.

ččuk čuk 28.08.2017

pardon obavy

Martin 31.03.2022

Štíhlý pas a širší boky jsou obrovský magnet pro muže

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat