Komentáře k článku

Cheri Mary 25.05.2018

Jak vděčná, že má vyšší plat? To snad ne!!! Máme k sobě vzájemnou úctu a ta se neměří penězi, je to věc emoční inteligence. S emočním chudákem bych nebyla. P. S. Vydělávám víc než muž a vůbec to neřeším!!!

konatovka 23.05.2018

Máme naprosto stejná práva a nikdy tomu nebylo jinak, byla to samozřejmost.:-O

Petra 23.05.2018

Hodně rozšířené - stačí, že má muž větší plat a je problém...musíte mu být za vše vděčná a běda...proto mužům vadí úspěšné ženy, nemají je jak až tak ovládat

hani Petra 24.05.2018

je to tak a jen méně inteligentní chlapi tohle využívají, rychle pryč a to co nejdál.....

kamila76 23.05.2018

Jak najít cestu ven, když on vám neustále říká, že vás nikdo nemá rád. Máte sama zdravotní problémy. Říkáte si tu vaši větu: "Přece to nemůžu dětem udělat!" Jeho matka se svého nejoblíbenějšího syna zastává. Už jsem 7 let od něho.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat