Jedince s těmito vlastnostmi partneři podvádějí nejčastěji

Nová studie ukázala, že existují určité typy osob, které se stanou obětí partnerské nevěry s mnohem větší pravděpodobností. Nepatříte k nim náhodou také?

Dokážete odhadnout, jestli vám v budoucnosti bude váš partner nevěrný? Podle psychologie existují určité náznaky, které ukazují, že váš partner o nevěře jako možnosti přemýšlí, nebo ji dokonce už praktikuje. Ale to asi není možné odhalit dřív, než k tomu skutečně dojde, že?

Nevěra je asi tou největší zradou partnera, ale bohužel je tak běžná, že se věda pokusila rozpoznat co nejvíce „příznaků“. Četnost, s jako k nevěře dochází. Vlastnosti vztahu, které by mohly pravděpodobnost zahýbání zvyšovat, způsob nevěry, a dokonce i znaky lidí, kteří jsou statisticky a psychologicky nejčastějšími „oběťmi“.

Ohrožený druh

Dosavadní studie se tradičně orientují spíše na „pachatele“ než na „oběti“. Na jejich motivaci, osobnostní typ, a dokonce na znamení horoskopu. Ale nová studie z roku 2020, kterou provedla Meghna Mahambrey ze státní univerzity v Ohiu, se soustředí na podváděné osoby. Mahambrey chtěla vědět, zda existují určité aspekty osobnosti člověka, které z něj dělají případnou oběť, že jim partner nebo partnerka nasadí parohy.

Vědci nakonec zjistili, že existuje mnoho věcí, které by mohly být ve hře, pokud jde o to podvádět partnera, ale jen jeden typ osobnosti, který s největší pravděpodobností utrpí nevěru ze strany partnera.

Bezohledné lidi podvádějí partneři častěji, ale…

S ohledem na všechny faktory vyšlo najevo, že méně spolehliví, pilní a organizovaní lidé mají partnera, který je bude podvádět spíše. Zjistila ale také, že u sezdaných lidí jsou ti, kteří jsou milejší, v mnohem větším nebezpečí ze strany nevěry.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude ve znamení harmonických vztahů. Pokud jste v partnerském vztahu, těšte se na spoustu pohodových chvílí plných porozumění a radosti. Single Berani mohou očekávat zajímavé setkání s někým, kdo je zaujme. Pozor vša... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:08
56 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:31
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat