Signály toho, že máte po svém boku toho pravého

20.11.2021 | Vztahy

Dejte si pozor na manipulaci, podsouvání názorů, egoismus nebo hanění jeho bývalé přítelkyně. Všichni se tolik soustředí na negativní signály, které muži vysílají, když s někým randí, že někdy přehlížejí ty pozitivní. Nenechte si ujít toho pravého, takhle vám dává najevo, že se k vám hodí!

Možná toužíte se konečně usadit. Možná, že po rozvodu přišel ten správný čas najít si nového partnera, který bude oporou nejen vám, ale i vašim dětem. Která dobrá znamení zvěstují, že ten, kdo se třeba ze začátku chová trochu neohrabaně, může dostat druhou šanci? Tohle jsou znaky dobrého charakteru!

Zajímá se a hlavně mluví

Vinou nervozity se nápadník nemusí rozpovídat hned na seznamovací schůzce, ale ta druhá už plyne přirozeněji. Muž je upřímný, na nic si nehraje, komunikuje s vámi a zajímá se o váš život. Chce se toho o vás dozvědět co možná nejvíc. Když hovoříte, poslouchá, neskáče do řeči a nesnaží se vás přehlušit či utlouct svými osobními argumenty. V překladu to znamená, že při problémech a neshodách najdete společnou řeč!

Je pozorný

Všimne si, když vám z kabelky vypadne balení papírových kapesníků, sám od sebe se nabídne, že zavolá taxi, nemá problém doprovodit vás na zastávku. Je galantní a pozorný, záleží mu na vašem pohodlí. Tohle je ten správný, nesobecký parťák.

Nepomlouvá a nesnaží se zbavit viny

„Moje bývalá nestála za nic. Neuklízela, nevařila, v posteli to taky nebyl žádnej šlágr. Vlastně jsem rád, že jsem se jí zbavil!“ Pokud je dotyčný srovnaný s minulostí, zpytuje své svědomí a uvědomuje si nejen chyby protistrany, ale i ty svoje. Vnímá, že vina je někde uprostřed a předchozí rozchod měl nějaký důvod. Vůči ex již necítí zášť, nepomlouvá ji a přiznává, že on i ona mohli ledacos udělat jinak a lépe. Pokud ale z muže naopak cítíte hořkost a hněv, přenáší si toxické zavazadlo z minulosti do budoucnosti, navíc nepřijímá fakt, že se díky bývalým vztahům posunul dál. Na další partnerství není připravený!

Respektuje vás

Nestaví vás před hotovou věc („takže v pátek v pět, v sobotu totiž nemůžu“), snaží se s vámi na všem domluvit a respektuje vaše časové i rodičovské možnosti. Je totiž přizpůsobivý, navrhuje, nerozkazuje. Taky dobrá zpráva…

Nechává vás být tím, kým jste

Nemá potřebu někoho vychovávat, moralizovat a ani si ho přizpůsobovat k obrazu svému. Bere vás takovou, jaká jste. Neuslyšíte od něj, že byste měla vynadat číšníkovi za neprofesionální přístup, nebo že se v jeho přítomnosti netváříte „dostatečně šťastně“. Potenciální budoucí partner je trpělivý a chápavý, navíc má radost, když jste spolu. Co na tom, že nesladil košili s kalhotami, tenhle chlapík má jiné, lepší kvality!

Zdroj: Názor autora, birdie.com, psychologytoday.com






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat