Když si muž na vztah pouze hraje

11.03.2023 | Vztahy

Jako hráč se definuje někdo, kdo předstírá vážný stupeň romantického zájmu, a přitom se vůbec nechce vázat. Nebo udržuje několik paralelních vztahů současně. Je to i váš případ? Všímejte si těchto varovných signálů!

Je od přírody falešný a manipulativní. Hraje si s vámi jako kočka s myší, ale vy to ze začátku vůbec nepoznáte, protože láska je slepá. Jak se takový hráč chová a co by i vás mělo varovat?

Je neustále na svém telefonu

Je jedno, jestli jste se zastavili v kavárně nebo večeříte v oblíbené restauraci. Hráč pořád visí na svém telefonu a nevěnuje vám takovou pozornost, jakou si zasloužíte. Když se zeptáte, s kým si píše, svede to na práci či přátele.

Nedělá dlouhodobé plány

„Uvidíme, někdy, teď nevím.“ Falešník nedělá dlouhodobé plány, vyhýbá se konverzaci o společné dovolené, bydlení, rodině a podobně. Svěříte-li se mu s tím, že máte zájem ve vašem vztahu postoupit dál, mlží a tváří se jako by snad ani neměl radost.

Na poslední chvíli porušuje plány

Schůzku zruší pět minut po dvanácté, často chodí pozdě a vymlouvá se na dopravu, počasí, kolegu… To je pořád něco! Inu, přece vám neřekne, že úplně zapomíná na čas, tedy na vás.

Neznáte jeho přátele

Partnera můžete představit svým kamarádům už po pár týdnech vztahu. Tak proč to váš nápadník neudělal? Není si vámi jistý, váhá, zda má nebo nemá cenu pokračovat, nechává si vás jako zadní vrátka nebo výplň volných chvílí (převážně těch večerních). Kdykoli se oba setkáte, vždy to končí sexem.

Flirtuje

Nikdo ze zamilovaných, kdo má o vás zájem a je v prvních fázích vztahu, ve vaší přítomnosti neflirtuje a nehraje si na single svobodného mládence. Vrcholem je, když se až příliš přátelsky chová vůči vašim kamarádkám.

Jeho potřeby jsou na prvním místě

Já, já, jenom já! Partner obvykle mluví jen o sobě? Neptá se na váš názor, nezajímá ho, jestli se domů dostanete tramvají nebo taxíkem? Ani tohle není dobré znamení.

Nikdy není k dispozici o víkendech

Přes týden komunikuje, zatímco o víkendech je těžko k zastižení. V čem asi bude ten největší problém? Muž se věnujte sobě, svým koníčkům či svým dalším vztahům. Chcete s ním ztrácet čas?

Věci, které hru přeruší

Dejte partnerovi vědět, že potřebujete, aby přestal hrát ty svoje hry a jednal narovinu, i kdyby to mělo bolet. Můžete říct něco jako: „Jsem. Teď a tady, připravená se vázat, ale z tebe něco takového necítím. Myslím, že už není vhodné, abychom se scházeli.“ A počkejte si na reakci.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 5.6.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat