Proč mi pořád chybí, i když jsme se rozešli?

17.07.2015 | Vztahy

Máte za sebou rozchod, který jste sama iniciovala, protože vaše láska k partnerovi už se vytratila. Jenže najednou se vám po něm stýská. Proč, když víte, že byste se k němu už nikdy nevrátila?

Nejspíš z následujících 3 důvodů:

1. Cítíte se osamělá

Několik let/měsíců jste po svém boku měla muže, který při vás stál v dobrém i zlém (alespoň zpočátku), vyslechl vaše trápení a mohla jste se s ním podělit o radost. A najednou vám ten někdo v životě chybí. Ale nebojte – jen se rozhlédněte kolem sebe a uvidíte, že mezi přáteli nebo rodinnými příslušníky najdete spoustu opory, po které tak toužíte (než se ve vašem životě objeví muž, který se zas postaví po vašem boku).

2. Začínáte se nudit

Jako zadaná jste měla pořád nějaký program. Jenže teď jste jen sama se sebou a na nějaká dobrodružství se bez doprovodu necítíte. A tak se objeví nuda. Upřímně, být single neznamená jen sedět doma s knihou. Naopak! Zeptejte se některé ze svých kamarádek a uvidíte.

3. Bojíte se, že váš ex byl tím nejlepším, co vás potkalo

Tohle je obvyklá obava, která se po rozchodu objevuje. Co když jsem se unáhlila? Vždyť ten vztah nebyl zas tak nefunkční… On zas tolik nepil. Moc jsme se nehádali… Připomíná vám to něco? Pak na tyhle myšlenky zapomeňte! Sama dobře víte, proč jste vztah ukončila. Nemyslete, že by se zlepšil, pokud byste v něm setrvala. To se prostě nestává!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat