Manžel začal náhle posilovat a před spaním se sprchuje? PODVÁDÍ VÁS!

23.06.2015 | Vztahy

Britský magazín Femail požádal psychologa, právníka a kouče lásky, aby pro něj vypracovali typické znaky podvádějících mužů. Dámský časopis sice netvrdí, že by se ženy nedopouštěly nevěry, nicméně vychází z psychologie mužů, kteří se nevěry dopouštějí častěji. A rozpoznat to prý skutečně lze. Kupříkladu když manžel začne náhle zvedat činky a běhat, vysává pravidelně interiér svého vozu a před odchodem do postele se pravidelně sprchuje.

Tedy platí to tehdy, pokud to nedělal dříve. Dalšími takovými znaky jsou třeba to, že začne být přehnaně milý a nad věcí, má pořád dobrou náladu a chodí na všechny pracovní akce, na které dříve nechodil.

Shodli se na tom psycholožka doktorka Annie Kaszinová, nejlepší britský rozvodový právník Ayesha Vardag a kouč lásky TJ Gibbs.

Nejběžnějším a jasným znakem, který ale patří mezi školácké chyby nevěrníků, je rtěnka na krku či na límečku, také jakékoli znaky vášnivého sexu na kůži – škrábance a cucfleky – cizí parfém na oděvu apod.

Muž se najednou začne vracet později z práce, má jí stále více, vyjíždí na pracovní cesty, což nikdy nedělal, navíc má vyšší výdaje za jídlo, pití a hotel.

Pokud partner začne být duchem nepřítomný, ačkoli dříve přítomný byl, a má jaksi svůj svět, bývá to velmi často znakem toho, že začal žít citově jinde.

Čtvrtým výrazným znakem začínající nevěry je, když se pupkáč středního věku s umaštěnými vlasy začne pravidelně sprchovat a vonět, začne cvičit, zhubne a kupuje si nové oblečení. Právě sprchování ihned po příchodu domů a před spaním je jakýmsi rituálem očisty po předchozí partnerce. Smýt se snaží její vůni, tělesný pach i tekutiny.

Častým znakem také bývá to, že muž přímo začne o dotyčné nezadané mluvit a vyzdvihovat její vlastnosti, snaží se jí pomáhat a lituje ji.

Znakem nejen vyhoření ve vztahu a citového ochlazení je, když muž přestane zcela vnímat partnerku. I kdyby si na hlavu nasadila jeho spodní prádlo a chodila doma nahá, s partnerem to ani nehne. Ignoruje také romantická gesta a dárky od partnerky.

Ignorovat by pak žena neměla nikdy narážky kolegů, přátel a příbuzných. Někdy se může jednat o škodolibost a pomstu závistivé kamarádky, ale pokud je takových narážek více z různých zdrojů, zřídka bývají liché.

Muži i ženy navíc většinou cítí nevěru partnera intuitivně. Ačkoli nemají žádná vodítka, v břiše či u srdce „cítí“, že se něco stalo. Intuice bývá u mnohých lidí tak silná, že je varuje v samotném začátku, kdy se partner ještě nijak neprojevuje.

Pokud není žena nijak výrazně žárlivá, ale manžel ji začne ze žárlivosti obviňovat, bývá to znakem jeho nevěry. Útoky zakrývá svou vinu. Ale platí to skutečně jen u těch mužů, jejichž partnerky nijak výrazně žárlivé nejsou.

Někteří muži nechtějí partnerku opustit, jen si užít sex za jejími zády. A pokud se do milenky nezamilují, tak bývají většinou pozornější a milejší ke stálé partnerce. Začnou k ní být vstřícní, kupují jí dárky a zvou na večeře. U mnohých je to daň za pocit provinění, že si užili jinde skvělý sex.

Poslední a méně obvyklou strategií nevěrníků je obviňování partnerky z nevěry a chorobná žárlivost. Nevěrný muž dobře ví, proč má žárlit. Jeho manželka by mohla být jednou z těch, s níž ji podvádí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat