Horoskop na týden od 31. srpna do 6. září 2015 od naší astroložky Anny!

31.08.2015 | Zábava

Štíři, zatímco vy při všech zmatcích se začátkem školního roku zachováte klidnou hlavu, všichni okolo vás začnou ztrácet nervy. Panny, nebojte se tento týden velkých rozhodnutí! Býci, máte-li děti, vstupujete do právě začínajícího týdne s pochopitelnou, lehkou nervozitou. Berani, pokud budete tento týden naslouchat jen svému svědomí a intuici, nebudete moci šlápnout vedle. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Pokud budete tento týden naslouchat jen svému svědomí a intuici, nebudete moci šlápnout vedle. Ovšem snadné to mít nebudete – ze všech stran se na vás budou valit dobře míněné rady, až si budete připadat, že snad ani nejste vlastního rozhodnutí schopni. Nenechte se ale tlačit do něčeho, co nechcete, poznámky o tvrdohlavosti házejte za hlavu. To vy musíte nejlépe vědět, co děláte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Máte-li děti, vstupujete do právě začínajícího týdne s pochopitelnou, lehkou nervozitou. Ale nemusíte! Snažte se svým potomkům více důvěřovat, pamatujte, že navzdory své nezkušenosti a naivitě mají děti silnou intuici, která jim pomůže překonat nejednu nesnáz. Přesto se snažte jim poskytnout co největší podporu, tu budou potřebovat. Dejte jim najevo, že při nich vždy stojíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Jako by nestačily zmatky posledních dnů, přidají se hned zkraje nového týdne další. Jenže tentokrát budete moci vinit jen a jen sebe. Ačkoli si to uvědomujete, je pro vás těžké to přiznat nahlas. A tak hrozí, že několik dní ztratíte hledáním potenciální oběti, na niž byste mohli ukázat prstem. Neplýtvejte časem a raději se soustřeďte na řešení potíží. Ukázat, že nejste neomylní, není slabost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Tento týden budete mít příležitost vyzkoušet, na jak pevných základech stojí váš vztah s partnerem/partnerkou. A často to nebudou příjemné chvíle (i když nepůjde o nich extra vážného). Nicméně pamatujte, že partnerství neprověřují dny pohody, ale naopak složitější situace. Proto se snažte nepropadat zoufalství, zachovejte chladnou hlavu. Dozvíte se spoustu věcí i sami o sobě!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Děti, děti, děti. To bude ústřední téma nadcházejících dnů, a to ať už rodičem jste nebo jste zatím bezdětní. Protože i když se vás třeba začátek školy přímo netýká, bude hlavním tématem rozhovorů lidí z vašeho okolí. Jestliže děti máte, připravte se na první zmatky, dětskou nervozitu a také „vrtochy“ ze strany školy – ty by vás totiž mohly se začátkem nového školního roku zaskočit nejvíce...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Nebojte se tento týden velkých rozhodnutí! Hvězdy se rozhodly být vám v tomto ohledu nakloněny. Jen se snažte mírnit své představy o tom, že stejné nadšení bude ze změn, jež jste iniciovali, i lidé z vašeho okolí. Jejich reakce sice může zapůsobit jako studená sprcha, ale ještě než nad nimi zlomíte hůl, zamyslete se, co jejich postoj vyvolalo. Bude se vám pak snáz měnit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Ačkoli vám hvězdy do vínku nadělily skvělé schopnosti na poli vyjednávání a diplomacie, jako y se vám tento týden rozhodly ukázat, jaké to je, když o tyto přednosti přijdete. A bude to nepříjemné probuzení. Zatímco jindy dokážete okouzlit a na svou stranu získat kohokoli, tentokrát si budete připadat jako slon v porcelánu. Nepanikařte, zkuste být méně taktičtí a použijte trochu síly.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Zatímco vy při všech zmatcích se začátkem školního roku zachováte klidnou hlavu, všichni okolo vás začnou ztrácet nervy. Nebo alespoň tak vám to bude připadat. A protože lépe zvládáte nervozitu svou než tu u ostatních, nebudete se ve vypjatých chvílích vůbec cítit dobře. Dejte si pozor, abyste pak neřekli něco, čeho byste později litovali, zvláště ke vztahu ke svým nejbližším. Slova dokáží ublížit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Smysl některých událostí, které se proženou vaším životem v následujících dnech, vám zůstane skryt. A to není situace, která by vám byla blízká. Máte rádi nad věcmi kontrolu, rádi jste u zdroje dění. Zkuste se ale protentokrát spíše nechat unášet davem, ušetříte si spoustu starostí. Pamatujte, že nemůžete být zodpovědní za všechno a za všechny. Některým chybám zkrátka nezabráníte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
V práci na vás bude tento týden čekat nejedno překvapení. Ne vždy tak docela v pozitivním smyslu, ale ani těch se nelekejte. Jste až příliš velkým profesionálem, než abyste se nechali vyvést z míry. Doma už však tak „pevní v kramflecích“ nebudete. Především děti vás strhnou svou bezprostředností při svérázných řešeních problémů spojených se školou. Snažte se být nad věcí, ušetříte si nervy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden dostanete jedinečnou příležitost ve svém životě změnit aspekt, s nímž jste se již nějakou dobu trápili a který jste považovali za téměř neřešitelný. Zjistíte totiž, že jste se celou dobu na problém dívali z nesprávného úhlu. A najednou se vám řešení nabídne samo. Vaše nadšení s sebou strhne i vaše nejbližší okolí – jeho členové budou šťastní, že vás opět vidí v tak dobré náladě!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Snažte se tento týden příliš nemíchat do cizích záležitostí – i když své rady myslíte dobře, ne vždy by mohly vyvolat adekvátní reakci. Počkejte spíše, až budete o pomoc požádáni. Jste silná osobnost, na kterou se lidé rádi spoléhají. A nejinak tomu bude i tentokrát. Jen nechejte prvotní iniciativu na nich. Odměnou vám bude upřímná vděčnost a dobrý pocit, který je pro vás mnohem důležitější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat