Testováno na tátovi: Cesta vlakem

06.10.2017 | Zábava

Konečně se objevil! "A na první kolej přijíždí zpožděný osobní vlak," ohlásil jsem místo nádražního ampliónu, protože zdejší vesnice byla tak malá, že ani žádný neměla. Viki se hned hnala ke dveřím.

"Žádáme cestující, aby dbali své osobní bezpečnosti a nevstupovali do kolejiště, před zastavením vlaku," zadržel jsem ji s dalším hlášením. Manželka vedle mne vzdychla.

"Tak do kterého vagónu nastoupíme?" obrátil jsem se k ní. Místo odpovědi znovu vzdychla.

Vylezli jsme po schůdkách a já ukázal Viki: "Hele, támhle je volné kupé!"
"Co? Kde?" Viki spěchala dál uličkou, aby už byla u okýnka a mohla se dívat ven.

"Škoda, že v tomhle vlaku se nedají stahovat," zalitoval jsem a zeptal se ženy: "Půjdete zase na záchod?"
Vždycky ve vlaku chodí, i když jedeme pár minut, ale tentokrát jen opět vzdychla.

Přišel průvodčí a prodal nám lístky. Normálně to nedělám, ale tahle trať byla tak zvláštní, že jsem měl spoustu otázek, tak jsem se zeptal, proč vlastně není elektrifikovaná a proč musí náš vlak u železničního přejezdu vždycky čekat, a také jsem za Viki poprosil, jestli bychom se mohli podívat na strojvedoucího. Musím říci, že pan průvodčí byl velmi vstřícný a dokonce i v jedné stanici nám strojvedoucího ukázal. Mašinfíra byl velmi překvapený a zíral na nás, jako my na něj, možná to bylo poprvé, co ho chtěl někdo vidět.

Byl to jedinečný zážitek, ale když jsem se zase zvedal, že se ještě zeptám, jestli jsou tu ve vlaku zásuvky a wifi, strhla mne žena a zasyčela:
"Víš dobře, že vlak má výluku a tohle je NÁHRADNÍ AUTOBUS! Přestaň už blbnout!"
"No tak dobře," zase jsem si sedl a naklonil se k Viki: "Hele, Viki, nechceš jít do posledního vagónu a dívat se na koleje za námi?"
"Jóóóó!"

Aspoň někdo mi rozumí.

Ukázka z Knihy povídek, nedopatřením vydané pod názvem knihy "Název knihy". Tuto knihu kupují většinou sběratelé. Kvůli obalu.

 

© M. M. Cabicar
Příhody s Viky můžete sledovat také na Facebooku!

 

Dítě školkou povinné
Jak čůrají nevěsty
Autor: M. M. Cabicar
S touto knihou se budete chlámat, řezat a slzet smíchy. A nepůjde to zastavit! Knihy od M. M. Cabicara jsou souborem příhod s jeho nyní již čtyřletou dcerou Viki. Ta, jako každé dítě, nemá zábrany a nestydí se dělat a říkat věci, které ji právě napadnou. Její tatínek si pak často přeje být neviditelný, nebo s Viki prchá ze scény. Mnoho příhod již obletělo celý internet a byla by velká náhoda, kdybyste se s alespoň jednou z nich ještě nesetkali.
Chcete vědět, jak se Viki naučila říkat R? Chcete vědět, jak to dopadlo, když se Viki cizích svatebčanů zeptala „Jak čurají nevěsty?“ nebo jak se jí podařilo projít kolem ochranky? Potom se začtěte do téhle báječné knihy!
Všichni čtenáři svorně doporučují: U knihy nejezte, nepijte, a pokud poblíž někdo spí, zavřete se za čtvery polstrované dveře!
Knihu najdete v nabídce nakladatelství Grada.





Celkem 8 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat