Testování s Perfect Clinic: Víme, která z testerek podstoupí laserovou epilaci

28.03.2018 | Zábava

Blíží se zase sezona, kdy většina z nás sahá po žiletce či depilačních krémech častěji než v zimním období. A tak není divu, že řada žen hledá trvalé řešení problémů s chloupky. Takovým je i epilace pomocí laseru, kterou v rámci našeho testování s Perfect Clinic vyzkouší i jedna z testerek.

Laserová epilace laserem GentleLASE, kterou provádějí odborníci z Perfect Clinic, je nejúčinnější metodou odstranění chloupků po celém těle. Jaké jsou její hlavní výhody?

 
  • Laserový paprsek zničí cibulku chloupku jednou provždy. Chloupek již nevyroste.
  • Laserový paprsek umí odhalit pigment v chloupku, s jehož pomocí se dostane do cibulky. Proto je účinný jen tam, kde je pigment přítomen, tj. u tmavších chloupků.
  • K dosažení trvalého efektu je ale nezbytné opakovat ošetření 3 až 6× v rozmezí 6–7 týdnů. To proto, že k účinnému zničení vlasové cibulky je potřeba zásah v její růstové fázi, kdy je dostatek pigmentu přítomen, a která probíhá u každého chloupku těla v jiné době.
  • Laserové odstranění ochlupení lze provádět na všech místech těla včetně intimních partií.
  • Epilace laserem GentleLASE není nijak výrazně bolestivá díky patentu GentleLASE –  dynamickému chlazení kůže, které současně působí anesteticky.

Kterou testerku lékaři Perfect Clinic k laserové epilaci vybrali?

Laserovou epilaci na Perfect Clinic podstoupí ve čtvrtek 29. března testerka xJitulex.

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:08
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat