Kterých 40 testerek a jejich dětí vyzkouší 100% ovocná pyré Ovocňák

05.04.2018 | Zábava

V rámci testování bude moci 40 testerek a jejich ratolestí otestovat 100% pyré Jablko-Švestka, Jablko-Višeň-Arónie a Jablko-Hruška-Rakytník. Jste mezi těmi, ke kterým už míří balíček s testovanými produkty?

Šťávy a přesnídávky Ovocňák pocházejí z ryze českých a slovenských surovin. Žádný přidaný cukr, konzervanty ani aromata. Když se smíchá neošizené množství čerstvého ovoce, nejsou žádné takové přídavky potřeba.

Nejenom děti si totiž v poslední době oblíbily ovocná a zeleninová pyré v malých kapsičkách, a tak se v Ovocňáku rozhodli, že vyrobí produkt, který je plně zasytí, a přitom jim bude stačit jen jedna kapsička! A tak vznikla 200gramová pyré se šroubovacím uzávěrem v úplně novém designu!

Je navíc fajn, když se člověk nemusí zdržovat studováním etikety, protože ví, že se na značku může spolehnout a nekoupí rádoby zdravý a pro děti vhodný produkt, který je nakonec plný cukru a chemie. U Ovocňáku to bezezbytku platí.

100% ovocné pyré je vyrobeno z pečlivě vybraného, kvalitního ovoce, pocházející z certifikovaných sadů a od prověřených pěstitelů. Na těchto 200 g bylo zpracování 260 g ovoce plného vitaminů a minerálů. Ošetřeno pouze pasterací, bez jakékoli chemie, přidaného cukru či konzervantů.

Chuť a barva se může lišit v závislosti na odrůdě surovin a ročním období. Pyré je vhodné i pro děti od ukončeného 5. měsíce.

Které testerky se mohou těšit na pyré Jablko-Švestka, Jablko-Višeň-Arónie a Jablko-Hruška-Rakytník?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, které ovoce mají jejich děti nejraději a v jaké podobě ho nejraději jedí.

Balíček se třemi pyré Ovocňák už je na cestě k těmto testerkám: Molina, origi, taptule a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude ve znamení harmonických vztahů. Pokud jste v partnerském vztahu, těšte se na spoustu pohodových chvílí plných porozumění a radosti. Single Berani mohou očekávat zajímavé setkání s někým, kdo je zaujme. Pozor vša... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
192 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat