Kterých 30 testerek vyzkouší limitovanou kolekci Fialka od Manufaktury

05.04.2018 | Zábava

Malým dárkem k letošním stým oslavám založení republiky je také limitovaná fialková retro kolekce od české značky Manufaktura. Tu bude moct v rámci našeho testování vyzkoušet také 30 našich testerek. Usmálo se štěstí i na vás?

Sprchový gel & vlasový šampon s fialkou a mandlovým olejem

Velejemný sprchový gel & šampon s cennými přírodními ingrediencemi činí vlas hebkým, vrací mu ztracený jas a zvyšuje lesk, pokožku pak zanechává svěží a mladistvě sametovou.

Díky unikátnímu modernímu složení s vysoce koncentrovanými mycími složkami na bázi kokosového a olivového oleje a cukru, obohaceným o hydratační a posilující výtažek z fialky, pečující mandlový olej, zklidňující panthenol a zvláčňující obilné výtažky intenzivně pění a jeho spotřeba je až o 1/3 nižší nežli u obvyklých přípravků tohoto typu. A co navíc: dodá jedinečný pocit čistoty, znamenitě voní a neobsahuje SLES, čehož si dnešní moderní doba často žádá.

Hydratační & revitalizující pleťová mlha

Jemná pleť je mnohdy důležitější nežli nové šaty. Dodejte své pleti překvapující krásu a přirozený vzhled mládí a udržujte ji ráno i večer stále pěstěnou. Ideálním přípravkem k tomuto účelu jest pleťová mlha s hydratačním extraktem z fialky a rebarbory, pečujícím mandlovým olejem, zklidňujícím panthenolem, alantoinem a kyselinou mléčnou.

Přesvědčte se sama, jak se vaše pleť náramně vyjasní, zušlechtí a vypne. Používejte pro ranní a večerní dočištění pleti a k osvěžení a hydrataci kdykoliv během dne.

Které testerky se mohou těšit na pleťovou mlhu a sprchový gel z limitované edice Fialka od Manufaktury?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kterou jarní květinu mají nejraději a proč.

Balíček s produkty z edice Fialka od Manufaktury už je na cestě k těmto testerkám: vacuve, habú, xase a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat