Kterých 20 testerek vyzkouší žehlicí kartáč Rowenta Power Straight

22.05.2018 | Zábava

Dopřejte si krásné vlasy každý den i v ranním shonu! Rowenta Power Straight je první žehlící kartáč určený i pro vlnité a kudrnaté vlasy. Na vlastní oči se o tom budou moci přesvědčit i naše testerky. Jste mezi těmi vybranými?

Tento nepřekonatelný kartáč disponuje jedinečnou technologií, jež o vlasy pečuje ve třech krocích:

  1. ZACHYCENÍ: 40 štětin pro zachycení vlasů u kořínků
  2. NAPNUTÍ: Síť 2 typů štětin pro napnutí kudrnatých vlasů
  3. NAROVNÁNÍ: 100 vyhřívaných štětin s keramickým povrchem pro narovnání vlasů od kořínků ke konečkům díky technologii tepelné regulace zajišťující stálé, bezpečné a rovnoměrné teplo

Síť 2 typů štětin narovnává kudrnaté vlasy a zajišťuje efektivnější výsledky. 40 štětin vlasy uchopí u kořínků a přidrží je, 100 vyhřívaných štětin s keramickým povrchem vlasy narovná.

Výkonný generátor iontů působí proti krepatosti, uhlazuje vlasy, dodává lesk a hydrataci a zbavuje statické elektřiny.

Vestavěné teplotní čidlo zajišťuje stálou optimální teplotu: 160, 180 nebo 200 °C od jemných po silné vlasy. Stálé a rovnoměrné teplo je pro vlasy bezpečné a zaručuje dokonalé narovnání.

Balíček s žehlicím kartáčem Rowenta Power Straight už je na cestě k těmto testerkám: Luccy, Konata, alicka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat