Kterých 30 testerek vyzkouší produkty Feel Eco Baby

07.11.2018 | Zábava

Stále více rodin s malými dětmi se snaží udržovat domácnost čistou i bez chemických čisticích prostředků a dává přednost ekologickým přípravkům, jež neškodí ani zdraví, ani životnímu prostředí. Takové nabízí i značka Feel Eco. Třicet z našich testerek bude moci vyzkoušet naprosté novinky na trhu: Feel Eco odstraňovač skvrn Baby a Feel Eco prostředek na mytí dudlíků a lahviček. Jste mezi vybranými?

Feel Eco je česká značka, který nabízí přírodní produkty nejvyšší kvality pro péči o tělo a domácnost. Speciální péči věnuje řadě produktů Baby. Produkty pro děti a kojence jsou dermatologicky testovány, neobsahují žádné parfemace, alergeny ani konzervanty. Jsou proto vhodné pro praní prádla kojenců, dětí, alergiků a osob s citlivou pokožkou.

Feel Eco odstraňovač skvrn Baby

Koncentrovaný tekutý odstraňovač skvrn určený pro praní dětského prádla, prádla kojenců a osob s citlivou pokožkou.

Vyčistí skvrny od různých potravin, mastnoty, dětské kosmetiky, bláta i trávy. Použít jej můžete na bílé i barevné prádlo.

Odstraňovač skvrn je dermatologicky testován, neobsahuje parfemaci, alergeny ani konzervanty, čímž pomáhá předcházet vzniku nežádoucích dermatologických reakcí.

Feel Eco prostředek na mytí dudlíků a lahviček

Šetrný a vysoce účinný prostředek bez přidaných barviv, parfemací, alergenů a konzervantů, který je vhodný na dětské lahve, dudlíky, savičky, pítka, plastové dětské talířky, příbory, plastové bryndáky, svačinové boxy nebo plastové hračky.

Prostředek je složen z výhradně snadno odbouratelných surovin a dokáže efektivně odstranit mastnotu, zbytky mléka, čaje i šťáv.

Zároveň chrání pokožku vašich rukou díky zvláčňujícímu glycerinu.

Které testerky se mohou těšit na produkty Feel Eco?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou nejhorší skvrnu či špínu musely v souvislosti se svým potomkem řešit.

Balíček s produkty od Feel Eco už je na cestě k těmto testerkám: TýnaZ, rmarci, Agatka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat